• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

cawte lidicky....STAVBARIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!

Started by Triton2004, 23.10.2005, 03:56:37

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

brix will be shat

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

pUf

:j_laugh:

edit: ten smajl mi pripada tak trosku, ale iba mierne, uchylny  :j_laugh: :laugh:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

mrkvy

yop, aj mne, preto pouzivam tento: :D (alebo tohoto? hmmm, jak sa to spravne pouziva? Pouziavam tento smajl, alebo pouzivam tohoto smajla? ??? )
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

pUf

no neviem.. zaujimava dilema.. stavbari nam s tym nepomozu?  :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mrkvy

Tha potom treba dajaku akciu spravit, naj sem viac stavbarov chodi.. ;) Napady?? :)
(\__/)
(O.o )

pUf

tak kto sem pride napisat nieco dostane tehlu alebo 3 deka cementu  :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

joker

Quote from: pUf on  16.01.2007, 22:47:11
tak kto sem pride napisat nieco dostane tehlu alebo 3 deka cementu  :laugh:

to si msylis,ze oni ten cement snupu, alebo co???? :emot-LMAO: :emot-LMAO: .. dajme rovno jedno vrece... nech mozu neco postavit  :j_wink:

mrkvy

Ulahcim Vam to pani.. :) Cement je nakladny, navrhujem flasu.. Ved su to studenti a potom by sa mohli s nami aj podelit, nie? :drink: A si predstav, co by som robil ja s mechom cementu.. :D
(\__/)
(O.o )

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mrkvy

no asi tak.. alebo by som ho rozrobil s vodou a dal do vedierka, naj vymoci reumu, ujky.. ;)
(\__/)
(O.o )

zepp

zdravim, co je na tom pravdy, ze sa da z pozemnych stavieb prestupit na fakultu umeni??? 

Ing.Veduci

Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

kOsTi

:trestac:

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

Pusta

DeeL

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing.Veduci

haaaaaaaaa ... hunto je bezmocny  :emot-dance: :emot-dance: ... mozeme mu tu nadavat a nic s tym neurobi  :bannana_guitar:
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

timwood

nighthunter