• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Notebook

Started by bbbolond, 24.08.2010, 02:58:33

« predchdzajce - alie »

bbbolond

Caute
Mam na vas otazku .......Ja mam odbor ........RIADENIE A DIAGNOSTIKA VÝROBNEJ, ROBOTICKEJ A DOPRAVNEJ TECHNIKY
a na studium   potrebujem  notebook??? Bez toho by som sa obisiel ???......Prosim o radu dakujem ......

kOsTi

na ziaden odbor na ziadnej skole nepotrebujes notebook
:trestac:

nighthunter

ty vole to co za odbor zas vymysleli
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ApokalypS

a naco akoze ten notas?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

bbbolond

no tak ja som mal to na mysli ze......mojej matke hovorili ze je to tam potrebne........ulahci mi to studium .....budem to pouzivat na ucenie alebo len tak na hluposti  a ze ci budem mat programi cez co sa budem daco ucit ...alebo daco take ??

Safyia

V jednej teme sa to riesilo... Tak si to pohladaj :D sice to bolo pre fei ale to je fuk...
Ak si na intraku, ta je fajn mat book, ak nie, tak kasli na to.

bbbolond

no tak hej budem na intaku takze ....asi by som potreboval ...no ......uvidime  ale diki

ApokalypS

tie programy, cez ktore sa daco uci by aj mna zaujimali :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

tak jasne ze komp bude velmi vhodne mat aspon na intraku ale priamo book zeby si nosil vsade to nikde potrebne nie je
:trestac:

Hunter/Saeba

Quote from: nighthunter on  24.08.2010, 16:31:39
ty vole to co za odbor zas vymysleli

:D (Riadenie a diagnostika výrobnej, robotickej a dopravnej techniky) je novy odbor namiesto (Prevádzka a údržba strojov) na ktorý som aj ja chodil a v polovici  tretiaku sme prešli na RDVRD  lebo PUS stratila akreditáciu :D

a čo sa týka Notasu tak ten nieje na škodu v škole :D