• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SJF

Started by retro, 23.10.2005, 03:19:20

« predchdzajce - alie »

monulka

ja som len prave zacala, takze 1.rocnik,ext.enviro

cheMicka

kOsTi

aj ja som prvak na enviro... mozno ta poznam tak sem s tou foto :P
:trestac:

monulka

no, nie som velmi napadna,ale pockaj,najdem nieco normalne. teraz je tam moja dcerka

monulka

ozaj, ked si prvak, tak mas uz urobene zadanie zo strojnictva? ja som dnes pisala gregovi,lebo mi to nie je celkom jasne bv

kOsTi

no ja este nemam skoro ziadne zadanie hm... ale jedno idem zajtra kupit od Tomcika... hadam aj ostatne sa mi podari niekde zohnat

monulka

a chodis pravidelne na prednasky, no len ci ja ta nebudem poznat? kde zvyknes sedavat?

nighthunter

cau monulka

vitam ta tu

kostimu never, je to biflos, on ma uz zadanie davno urobene on nic nekupuje
a sedi v 2. rade uplne napravo
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

monulka

dakujem za privitanie, aj ked ma klame,mne to nevadi, ked to nevadi jemu. pravda je vzdy niekde uprostred,vsak?

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

nemam zadania... to len nighthunter zavidi lebo jemu sa nepodarilo zohnat aspon to co som si ja uz kupil :P

monulka

v podstate je to jedno, za mna to aj tak nikto neurobi a teraz robim na podnikatelskom plane + tahaky na zajtrajsiu pisomku,dufam,ze sa pri tej krepe bude dat opisovat, tak si idem na to dat studenstku pečat,mnamky

Pusta

taaakze monulka .... :D never ani jednemu chlapovi tu na fore :D kOsTi v ziadnom pripade nie je nejaky enviro odbor a uz vobec nie na SJF :D tu su vsetci z Fei okrem chemicky ktora je  1.Bc  SjF ..... mna 3.Bc HF a Nighthuntera 1.PhD SjF

Pusta

aha aha pardon :D mame tu este jeden hybrid Ekf/Fei  :D

ApokalypS

lol.. ze hybrid.. :emot-LMAO:
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Pusta

ale vsak cooo? hybridy su ekologicke aj ekonomicke  :xmas:

kOsTi

povedz rovno ze je to mutant :P

monulka

ahojte, tak ste ma dostali,no.
Dnes bol salenky den,chvalabohu uz som doma. Co dnes porabate? Predpokladam,ze ste vsetci mladi a bezdetni, tak pojdete von?

Ing. nemtom

dojdi na irc :P
brix will be shat

kOsTi

nic von... zadania musim robit kua :(

ApokalypS

ked to pisala, uz som bol von.. xD

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

monulka

Ahojte ludkovia, nepoznate prosim niekoho,kto by mi nakreslit zadanie zo strojnictva?moj zdroj zlyhal :j_cry:

cheMicka

ApokalypS

hej, to chalana poznam.. ten toho vie nakreslit vela.. :D

nighthunter

a ma aj auto