• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SJF

Started by retro, 23.10.2005, 03:19:20

« predchdzajce - alie »

cheMicka

Quote from: Pusta on  18.09.2008, 23:34:27
iiiiiiiiiiihaaaaaaa on nas ucil  ap

heej? pozaluj :D

cheMicka

Quote from: cheMicka on  18.09.2008, 23:39:48
Quote from: Pusta on  18.09.2008, 23:34:27
iiiiiiiiiiihaaaaaaa on nas ucil  ap

heej? pozaluj :D

ja ked som mu povedala ze som si vybrala SjF tak povedal.. "hm..no... dalo sa vybrat aj horsie..ale nieje to boh vie co"  :emot-LMAO:

Ing. nemtom

nah, quotuje seba :D to sa mi paci
brix will be shat

cheMicka

cheMicka

uz maaaaam rozvrh  bp :D na stranke katedry .. a je mozne ze je na stranke katedry ale v IS nieje ani na stranke fakulty?  bn

Ing. nemtom

je, tu je mozne vsetko, zvykni si :P
brix will be shat

cheMicka

Evica

najlepsie studijne ma ekf  bp nikdy tam nie je vela ludi a tety su mile.. teda aspon ta jedna, co ma vybavovala.. ta druha neviem  bn  :lol9:

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Evica

ta blondina je kera? laczkova ci pojerova?

nighthunter

SILNO KUKAJ SEM, CITAJ KED SI STROJNIK ALEBO STROJNICKA!
HLAS SA MI OSOBNE TU NA FORE MENO TELEFON CISLO OBCIANSKEHO FARBA VLASOV OBLUBENE JEDLO SAMPON NA VLASY HOCICO!!!

skratka idam na SjF na PhD a hladam nejakych strojnikov/strojnicky co chodia na forum alebo kde, myslim ze bude lepsie ked budeme v kontakte a pomozeme si navzajom
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

dufam ze uz je to v spravnej sekcii

cheMicka

mna mas na icq, takze ked daco kludne pis ;) aj ked ja tam som tiez asi tak ako ty -cize celkom nova :D

Pusta

kazdopadne hunterovi gratulujem k tomu ze si konecne urcil smerovanie svojho dalsieho zivota...minimalne na 3 roky  :puf:  :h_kiss:

radix

nepredbiehaj, mozno ho to nebude bavit ;)

janky.bajky

cawte....potrebujem pomoc....nemate dakto otazky na skusky z technickych materialov?? aspon dajake ....hoc co dikes

cheMicka

to kto mi tu maze prispevky  :j_angry:

Quote from: janky.bajky on  08.12.2008, 17:02:51
cawte....potrebujem pomoc....nemate dakto otazky na skusky z technickych materialov?? aspon dajake ....hoc co dikes
z ktoreho rocnika si? a z akej skupiny? a kto ta uci??

ApokalypS

myslis, ze druhykrat ta nik nezmaze?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cheMicka

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

monulka

Ahojte, mozem sa pridat k vam?  :lb:

kOsTi

jj ale musis ukazat foto... zatial tvare :P
:trestac:

monulka

jujky :c_afro:, ok. dobre ulozim. ale moze to chvilu pockat,vsak?

monulka

pracujem akurat na jednom zadani bu

cheMicka

aky si rocnik a skupina? :D