• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

RADA

Started by Pegas101010, 19.01.2010, 21:58:33

« predchdzajce - alie »

Pegas101010

Ahojte som tu novy a chystam sa na TUKE chcem sa spytat ktora fakulta je najlahsia na TUKE ?? no viem ze to bude taka blba otazka ale predsa .. ja som pocul ze na strojnickej je lahsia matika ako na FREI je to pravda ?? dakujem za rady-- :)

nighthunter

najlahsia je BERG
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

:trestac:

Ing. nemtom

brix will be shat

cheMicka

najviac matiky je na FEI, no najlahsia fakulta s najlahsimi predmetmi je BERG. a inac sjf je dost tazka fakulta. su tam predmety ako chemia, matika, fyzika, strojnictvo, nauka o materialy, pruznost pevnost, technicka mechanika, mechanika tekutin, technologie a mnoho dalsich predmetov tykajucich  sa fyziky strojnictva chemie.... cize ak niesi zo strednej technickej skoly tak na sjf NELEZ

kOsTi

Quote from: cheMicka on  20.01.2010, 00:06:28
najviac matiky je na FEI

toto uz neni pravda... bohuzial

cheMicka

ale na fei je dost predmetov ktore maju dost spolocneho s matikou  nie?

kOsTi

prave ze ani nie... sa to skresalo vsetko do jedneho (max 2) predmetov

cheMicka

dost bieda. a kolko fyziky mate?

kOsTi

no uz len jednu tiez... voky rulez

cheMicka

Pegas101010

Takze ak rozumiem FEI je lahsia ako Strojnicka lebo si neviem vybrat som Zo strednej odbornej skoly a ucim sa automatizaciu.. co mi poradite aku fakultu a odbor ??

cheMicka

tazko povedat. chod na BERG ta je urcite najlahsia

Pegas101010

a v skratke tam sa co ucia ?? :)

cheMicka

Pegas101010

Asi skusim FEI a uvidim chodim na strednu odbornu skolu zo zameranim na automatizaciu tak .. Skusim FEI a uvidime no .. neviem... od matiky sa dost bojim ci ju zvladnem .. matka je do kolkych semestrov ?? :)

kOsTi

neviem ci ze zrovna vhodne vyberat skolu len podla toho kde je kolko matiky... a ked chces fakt co najlahsie prejst nieco tak radsej fakt BERG

Pegas101010

neviem ludia mna laka FEI tak asi skusim a ked nie tak da sa prejst na BERG nejako??

ApokalypS

da, ale to zacnes odznova..

na FEI mas automatizaciu, teda aspon myslim..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/