• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Prevodovka

Started by nighthunter, 01.12.2008, 02:58:48

« predchádzajúce - ïal¹ie »

nighthunter

takze drahi moji ovocnickovia

aj ked podla mne znamych a dostupnych informcii sem nechodi ziadna strojnicka dusa az na lucku, ale vieme ze kazdy mame nejake kontakty, spojenectva a rozne ine techtle mechtle a vlastne vsetci pochadzame z adama a evy, podaktori z opice (teraz sa mi rozsvietilo ze preco mal radix jeden cas taky avatar) a kazdy kazdho pozna, kazdy kazdeho lubi podaktori aj rovnake pohlavie. Cize z toho vychadzam aj ja (ne z rovnakeho pohlavia, jasne? ) a pytam sa a preto SILNO KUKAJTE SEM:

toto nmi treba zohnat/nakreslit pre kamosku
kuzelova prevodovka s retazovym prevodom s priamymi zubami.musi tam byt:spojka,elektromotor,retazovy prevod,modul(pocty zubov na pastorku),hriadel,ozubene sukolesia(zuby na ohyb a na dotyk)loziska(bud valive alebo gulkove)prevodova skrina....

ja z toho seckeho chapem akurat tak ohyb dotyk a gulicky a cele mi to dava galimatias. Najlepsie by bolo keby prisla dajaka takato slecna  a vysvetlila mi ako to s tymi ohybmi dotykmi a gulickami vie

ked sa toto nepodari, pristupujeme k planu B a teda ze zozeniem (zozeniete) niekoho kto z tohto vie vyjst. nakreslit mi to, doniest ofotene, stahnute z guglu, vyryte v hlinenych dostickach, nakodene v c # alebo to uz je jedno ako MI TO DONESE SEM.

PRIATELIA VSETKYCH ZEMI SPOJTE SA !!!!!  Volajte, piste, mailujte, zapnite postove holuby, pokemonov, potrubne posty ....  kazdeho co poznate , pytajte sa ci take nieco vie

samozrejme, ten kto mi take daco zozenie, ma u mna daco (chlapci pivo, guest 2) dievcata dostanu pusu a ked si budu pytat tak aj viac
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

cheMicka

Quote from: nighthunter on  01.12.2008, 02:58:48

kuzelova prevodovka s retazovym prevodom s priamymi zubami.musi tam byt:spojka,elektromotor,retazovy prevod,modul(pocty zubov na pastorku),hriadel,ozubene sukolesia(zuby na ohyb a na dotyk)loziska(bud valive alebo gulkove)prevodova skrina....
hm. s tym zadanim si si isty na 100% ?:D:D aj tvoja kamoska? :D lebo ako mne sa to moc nezda.. taka zostava. hm hm. odporucam skontrolovat kazdy detail :D a btw. valive loziska su so segmentami - ci uz s gulickami valcekami kuzelmi a pod. ;)

nighthunter

ano som isty, presne tak mi to napisala
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

cheMicka

tak to napisala dost zle :D napr:
modul(pocty zubov na pastorku) - tieto veci sa do vykresu presne nekreslia. to su len hodnoty, ktore sa pisu do peciatky k vykresu.
zuby na ohyb a na dotyk - toto ako neviem co je :D najskor zuby namahane na ohyb ale na dotyk? :D to som nepocula.. lebo zuby su namahane na ohyb a otlacenie. a tieto veci sa pocitaju .. takisto sa to zakreslit nijako neda
loziska(bud valive alebo gulkove) - a toto som uz vysvetlovala ze su loziska valive alebo klzne. a medzi tie valive patria loziska so segmentami

nighthunter

ok vdaka

preposlem jej to nech to napise jasnejsie

cheMicka

noo vies neviem ci to nebude zbytocne, pretoze neviem kto by jej takyto vykres narysoval.. mozno neikto z mojej strednej :D ale to by musela byt pekna a mat vo vrecku aspon 600 sk :D .. je to zlozity vykres a hlavne casovo narocny. kazdu suciastku treba navrhnut zo strojnickych tabuliek a dopasovat k ostatnym, vypocitat zatazenia, namahania, porovnat s dovolenymi napatiami.. a taak dalej .. ja som na podobnom vykrese - trocha lahsom na strednej stravila 10 hodin... a to nepocitam do toho vypocty ... takze tak no..

nighthunter

cheMicka

jj jasne.mozno sa najde niekto ochotny, kto ma vela casu nazvys :)

petankoo

nighthunter

uz ma dotycna zo zapoctu Acko :)

inak kto si ?

petankoo

tak je sikovna :) ..
ja som petan  =D .. ale ja chodim do BA na SjF .. som z Levic
celkom fajn forum tu mate,len pritiahnite viac ludi ;)) uuu wish idem do posilky  :ropebanana: tk zatim