• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.
 
Menu

Zobrazi» príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Zobrazi» príspevky Menu

Messages - ZuzkaKE

#1
O ničom / Re: Svieckovy pochod od TUKE
18.11.2011, 08:12:52
a my Zuzky sme vsetky dzive :P
#2
O ničom / Re: Svieckovy pochod od TUKE
18.11.2011, 08:11:49
v telke myslis v markizackej pozliepanej polopravdivej pseudoreportazi v televiznych novinach?  :evica:

Dakujem tym ktory prisli podporit tuto myslienku, malo to urcite zmysel :) A ako povedal starsi ujo pamatnik, sloboda ktoru mame dnes je aj o tom, ze nam ta sloboda dava moralnu povinnost nieco robit, vyjadrovat sa k verejnym otazkam, tlacit na politikov ak robia somariny s ktorymi nesuhlasime, nemlcat ked je to potrebne. Sloboda je aj o tom chciet menit veci k lepsiemu a nie len cakat na iniciativu niekoho ineho, lebo ta nemusi prist nikdy. Ak nebudeme ako ovce, mozno sa nieco v tejto spolocnosti pohne kupredu :)

aaa fotku hmm, urcite niekde budem, teta z Korzara nas fotila tak si to potom najdite, budem niekde v dave  8)
#3
O ničom / Re: Svieckovy pochod od TUKE
17.11.2011, 15:09:20
nezabudnite, je to dnes :)
#4
O ničom / Svieckovy pochod od TUKE
12.11.2011, 04:20:15
Ahojte

spolu s kamaratmi sa chystame pridat k symbolickemu studentskemu svieckovemu pochodu z prilezitosti 22 vyrocia Neznej revolucie. Ide o to pripomenut si hodnoty Novembra prave nami studentami, lebo prave oni boli pred 22 rokmi spustacom celospolocenskych zmien a hlavne vdaka tomu mozeme teraz zit v slobodnej krajine.

Zaciatok je 17. Novembra o 18:30 pred TUKE na Letnej ul., treba tam byt aspon par minut vopred. A pojde sa k vedeckej kniznici do mesta. Takze kazdy kto by sa k nam chcel pridat je viac nez vitany :)