• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.
 
Menu

Zobrazi» príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Zobrazi» príspevky Menu

Messages - ww-ricqa

#1
4. ro?ník / Re: Zápis do rozvrhu
11.09.2009, 00:25:27
Ja inak suhlasim s tym mailom, len proste, ked jej zaspamujeme mail schranku, tak bude nervozna a ak tak nespravime, tak to nebude brat vazne
#2
4. ro?ník / Re: Zápis do rozvrhu
11.09.2009, 00:24:30
Zajtra spravia take nieco, ze ty, ty a ty nebudes na tom cviku :) Oni nemaju ziaden moralny problem s tym, robit si z nach idiotov. Preto je najvyssi cas na "vzburu". Proste len nech radsej zrusia vsetky zapisy ako keby si nahodne vyberali jednotlivcov, ktorych vyhodia z cvik!

Co tak teda peticia? Nejaky jednoduchy web s formularom s menom a mozno par dalsimi udajmi a pod tym zoznam podpisanych. A poslat kompetentnym staznost s prilohou v podobe tejto web stranky.

Je niekto za?
#3
O ničom / Re: Co pocuvate? TERAZ!
15.10.2007, 04:03:06
uputavky na susedov ;)) susedia - v pondelok o 20tej na markize
#4
O ničom / Re: Kto chodite do cajovne?
01.10.2007, 03:51:23
Jo, cajovne su fajn. Len obcas mam potom pri odchode problem prisposobit sa naspat svetu vokol ;) Moje telo je este v takom "rovnovaznom" stave a zrazu zhon na ulici.. Na masiarskej je celkom fajn, len je to uz take.. take komercne. Vyhodit cloveka kvoli tomu, ze im "zabera" miesto a navyse ani nerobi trzbu, strasne ;) Neznasam ten pristup. Ale vcelkom do pohody cajovna je na Rastislavke, oproti starej nemocnici. Nahodou sa to tam dokonca vola, ze cajovna Pohoda ;)) Mily personal, je to tam mozno az velmi malicke, ale fajn.. No a robia tam aj masaze ;)