• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

zhanam sikovneho informatika

Started by nighthunter, 29.09.2009, 00:30:10

« predchdzajce - alie »

nighthunter

kamos (sef z travianu) zhana niekoho, ponuka zze zaplati

kto by mal o nieco taketo zaujem, ozvite sa mi

Hladam volakoho do sa vyzna v tvorbe WWW.

pozri si www.nardi.sk to je moj zakaznik. linky na produkty su PDF s tym sanebude norbit nic. ale tato stranke pojde do cestiny. cize secko co vidis na prednej stranke pocestit. Domace spotrebice domaci spotrebice. varne dosky varni desky atd. opravky upravit alebo to je text nevim. Kompelt stranku mam stiahnutu neni to vela. prstup k originalnym materialom nemam. cize musime vychaddza z obraazkou kere uz su hotovo na stranke. ziadne original banery a pod. proste co je na sajte je, original vyrobu z coho sa robili layery neni
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing. nemtom

to je ten co si vie menit MAC adresu?
brix will be shat

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

wirer

a čo je na tom zložité prepísať texty do češtiny?? či zas som dačo nepochopil??

dEVIANT

Quote from: wirer on  29.09.2009, 02:27:14

detto...ved tam neni ani 10 obrazkov...ale po pravde...dost amatersky robeny web, čo sa tyka kodu...aspon, ze ten design je celkom pekny...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

nighthunter

Johny Bravo

Quote from: dEVIANT on  29.09.2009, 04:04:29

detto...ved tam neni ani 10 obrazkov...ale po pravde...dost amatersky robeny web, čo sa tyka kodu...aspon, ze ten design je celkom pekny...
hm aky problem vidis tam s kodom?

dEVIANT

Quote from: Johny Bravo on  29.09.2009, 06:54:16

no napriklad uz len to ze to neni SEO optimalizovane...co si myslim by taka firma mala mat...ale ked to je "STRÁNKY VO VÝSTAVBE" ako to je napisane...tak hadam aj to bude...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

mishelka

co tak dat rovno do headlinu "hladam sikovneho web developera" a nie informatika? nech hned viem ze nemam klikat na to (sorry za offtopic)...

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Johny Bravo

Quote from: dEVIANT on  29.09.2009, 15:32:48
Quote from: Johny Bravo on  29.09.2009, 06:54:16

no napriklad uz len to ze to neni SEO optimalizovane...co si myslim by taka firma mala mat...ale ked to je "STRÁNKY VO VÝSTAVBE" ako to je napisane...tak hadam aj to bude...
na seo potrebujes aj text coho tam vela neni... title, meta, keyword a description tagy nestacia :) takze jedine ked bude mat dobre backlinky...

Freemenik

A uz si nasiel niekoho, co ti to spravi ?? Ak nie napis mi mail a dohodneme sa na detailoch .OK?
"Každé ráno, keď vstanem, prezriem si zoznam 50 najbohatších ľudí na svete. Keď na ňom niesom, idem do práce."