• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SPICE

Started by Leon, 02.04.2008, 05:49:34

« predchdzajce - alie »

Leon

píše sa to takto? :p naša skupinka zháňa niekoho kto by nám spravil 2 zadania v tomto nádhernom programe :p

kOsTi

hm? Orcad PcSpice?
:trestac:

Leon

kOsTi

no tak v tom som uz nejake 3-4 roky nerobil... tak ja nie :)
:trestac:

Michel_2

Quote from: kOsTi on  02.04.2008, 05:54:15
hm? Orcad PcSpice?
Inak nemáš ten program niekde, alebo nevieš kde ho zoženiem??

ywetka

to je na LAO? ci pouzivate SPICE aj v nejakom inom predmete?

BTW, to sa musite naucit aj sami pouzivat... bo inak hanba, ja som informaticka a v ramci volitelneho predmetu som mala robit zadanie v SPICE a ako jedina zo skupiny (a jedina informaticka) som ho mala za full... a robila som ho uplne sama, nechapala som, preco s tym maju ostatni tolke problemy, ved to je taka sranda ;)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

timwood

Quote from: ywetka on  29.01.2009, 20:51:01

BTW, to sa musite naucit aj sami pouzivat... bo inak hanba, ja som informaticka a v ramci volitelneho predmetu som mala robit zadanie v SPICE a ako jedina zo skupiny (a jedina informaticka) som ho mala za full... a robila som ho uplne sama, nechapala som, preco s tym maju ostatni tolke problemy, ved to je taka sranda ;)
ty si vsade bola a vsetko vies najlepsie ...asi tym to bude ;)

ywetka

Quote from: timwood on  09.02.2009, 00:47:43

nie nebola som vsade a ani neviem vsetko najlepsie, to urcite nie a nikdy som to ani netvrdila... ale SPICE som nahodou mala na cviku z jedneho volitelneho predmetu. A co sa tyka ostatnych veci, ze sa zapajam do diskusii, kde vyjadrujem svoj nazor na skolu a predmety, tak je to z toho dovodu, ze ako jedna z mala tu mam tuto skolu uz skoncenu a viem sa k veciam vyjadrit s odstupom casu, co si myslim, ze je celkom vyhoda... nevidim na tom nic zle, ty vari ano?
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

mishelka

Quote from: ywetka on  09.02.2009, 01:28:40
Quote from: timwood on  09.02.2009, 00:47:43

nie nebola som vsade a ani neviem vsetko najlepsie, to urcite nie a nikdy som to ani netvrdila... ale SPICE som nahodou mala na cviku z jedneho volitelneho predmetu. A co sa tyka ostatnych veci, ze sa zapajam do diskusii, kde vyjadrujem svoj nazor na skolu a predmety, tak je to z toho dovodu, ze ako jedna z mala tu mam tuto skolu uz skoncenu a viem sa k veciam vyjadrit s odstupom casu, co si myslim, ze je celkom vyhoda... nevidim na tom nic zle, ty vari ano?
:thumbs-up: br

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D