• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

H?adáme PHP programátora

Started by Sipos, 13.10.2009, 20:57:37

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Havran

Quote from: kOsTi on  17.03.2010, 02:39:35
dovod?

Uprimne, kolko ludi by to fakt zvladlo ? 5-10 v rocniku max. Na dalsej strane je enormna casova narocnost tohto projektu. V tom duprese to tiez asi nerobili dvaja ludia. Typujem ze na to by si potreboval aspon 5 studentov aby sa to spravilo v realnom case (cca. 1 rok skolsky). Taktiez najvecsi problem by bolo navrhnut system ako taky, kde by trebalo skutocne brat ohlad na poziadavky ako bezbeznost, naroky na software a hardware a podobne. Dupress urcite nerobil prvy takyto system, takze svoje know-how ohladom toho uz maju. Studenti by museli v podstate zacinat od nuly. Taktie by si potreboval ludi na spravu systemu. Studenti by odisli zo skoly a kto by garantoval chod IS ? Museli by niekoho ako keby zaucit, nehovoriac o prefektnej dokumentacii ktoru by museli dosledkom toho vypracovat.

Dalej, asi najvaznejsia otazka je ako chces motivovat studentov, aby robili na takomto projekte, ktory by im v podstate zabral tolko volneho casu ako 3 roky studia na skole. Das im peniaze ? Alebo maju isty titul ?

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Ing. nemtom

keby sa nasla skupinka studentov dalo by sa im to dat ako bakalarku/diplomovku/whatever hociaky projekt s tym ze by na tom spolupracovali aj ucitelia alebo whatever.. btw, kde sa prejavilo ze dupres ma knowhow? ja som tam veru knowhow nevidel iba velku kopu hovna
brix will be shat

mucko

Quote from: psicho on  13.03.2010, 23:50:39
ty vole, ty ma mas celeho precitane ho , dpc :(

joj no... ved vidis,ze ta tu maju radi... nesmut... (len trosku vela mudrujes :P ) ono to je podobne ako pri studiu ... vies,ze niekto opisuje no neudas ho,lebo mozno si sam pohorsis :P

Havran

Quote from: Bc. nemtom on  17.03.2010, 04:40:45
keby sa nasla skupinka studentov dalo by sa im to dat ako bakalarku/diplomovku/whatever hociaky projekt s tym ze by na tom spolupracovali aj ucitelia alebo whatever.. btw, kde sa prejavilo ze dupres ma knowhow? ja som tam veru knowhow nevidel iba velku kopu hovna

tak ale ked zadavas nejaky projekt firme, ktora uz ich ma par za sebou tak predpokladas ze nejaky maju, to ako to dopadlo je druha vec...
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Ing. nemtom

ked ide o projekt za 20melonov tak si overim firmu kus hlbsie ale tak vieme jak funguju veci
brix will be shat