• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

H?adáme PHP programátora

Started by Sipos, 13.10.2009, 20:57:37

« predchdzajce - alie »

Sipos

Spoločnosť Webcreator hľadá mladého šikovného programátora web stránok s chuťou učiť sa nové veci.

Úlohou programátora je vytvárať stránky a moduly do CMS spoločnosti Webcreator. Prácu mu spríjemní dobrý kolektív a možnosť pracovať na zaujímavých projektoch zo Slovenska aj zahraničia.

Ponúkame prácu v príjemnom mladom kolektíve s možnosťou kariérneho rastu. Súčasťou práce u nás je neustále zlepšovanie schopností a zručností pre súčasnú pozíciu a ďalší rozvoj nielen v oblasti programovania.

Ponúkme:

• plat cca. 800€
  • vzdelávanie
  • priateľská atmosféra v práci
  • možnosť kariérneho rastu
  • nadobudnutie vedomostí, techník a zručností v oblasti programovania
Termín nástupu: ihneď

Druh pracovného pomeru: trvalý pracovný pomer

Požiadavky na zamestnanca:
Požadované vzdelanie:
Dosiahnuté vzdelanie - študent vysokej školy / stredoškolské s maturitou

Znalosti:
Jazykové znalosti:

• Slovenský jazyk (materinský jazyk)

Počítačové znalosti - používateľ:

• PHP, OOP – perfektne
  • MySQL – perfektne
  • SEO – základy
  • XML - základy
  • XHTML – pokročilý
  • JavaScript – požiadavka
  • AJAX – požiadavka
  • Framework - výhodou

Pozícia vhodná pre absolventa: Áno

Ďalšie požiadavky na kandidáta:

• zodpovednosť
  • spoľahlivosť
  • dôveryhodnosť
  • flexibilita
  • pracovné nasadenie
  • chuť učiť sa nové veci

Informácie pre uchádzača:
V prípade, že Vás naša pracovná ponuka zaujala, Váš štruktúrovaný životopis, motivačný list a ukážky Vašich prác pošlite na adresu sipos@webcreator.sk. Ako predmet uveďte: "PRACA - Programátor"

Agamemnon

All code is crap.

42

psicho

A framework is a basic conceptual structure used to solve or address complex issues. This very broad definition has allowed the term to be used as a buzzword, especially in a software context.
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Ing. nemtom

myslim si ze presne kvoli takymto odpovediam to dal do uvodzoviek :D
brix will be shat

nighthunter

mna by zaujimalo odial sa !spolocnost webcreator" dozvedela o tomto fore
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

danielmi

Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

luqash

Quote from: Agamemnon on  13.10.2009, 22:04:27
co je to "Framework"? :)
Asi myslia nieco ako Zend alebo CakePHP, ale kedze neuviedli konkretny nazov tak to znamena, ze maju nieco vlastne(sudim z ich laickeho a negativneho vyjadrenia na temu frameworky na ich blogu http://bit.ly/5voV0D)...

Quote from: danielmi on  09.01.2010, 20:21:05
robila stranku fei.tuke.sk
Nerozumiem preco skola dala robit stranku prave im, ked je tu X studentov, ktory by boli radi, ze mozu tu stranku spravit. Plus ta stranka by vyzerala ovela lepsie a urcite by mala aspon RSS ...

Smokie

Quote from: luqash on  17.01.2010, 21:53:29
Quote from: Agamemnon on  13.10.2009, 22:04:27
co je to "Framework"? :)
Asi myslia nieco ako Zend alebo CakePHP, ale kedze neuviedli konkretny nazov tak to znamena, ze maju nieco vlastne(sudim z ich laickeho a negativneho vyjadrenia na temu frameworky na ich blogu http://bit.ly/5voV0D)...

Quote from: danielmi on  09.01.2010, 20:21:05
robila stranku fei.tuke.sk
Nerozumiem preco skola dala robit stranku prave im, ked je tu X studentov, ktory by boli radi, ze mozu tu stranku spravit. Plus ta stranka by vyzerala ovela lepsie a urcite by mala aspon RSS ...
Pretoze lobby a korupcia
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

luqash

nerozumiem na co korupcia ved student by to spravil ako bakalarku alebo diplomovku a bolo by to zadarmo, dobre, student by sa nieco naucil a mal by peknu referenciu ... no nic hlavne ze mame aspon "cool" flashko v lavom hornom rohu ...

Ing. nemtom

asi vedia aku maju bakalarky uroven tak preto
brix will be shat

Smokie

Quote from: luqash on  18.01.2010, 04:35:55
nerozumiem na co korupcia ved student by to spravil ako bakalarku alebo diplomovku a bolo by to zadarmo, dobre, student by sa nieco naucil a mal by peknu referenciu ... no nic hlavne ze mame aspon "cool" flashko v lavom hornom rohu ...
ten clovek, ktory vybral tu firmu mal uprdele ci to nejaky student urobi ako bakalarku a nieco sa nauci a bude mat referenciu, ked mu ta firma slubila proviziu... a ta webka urcite nebola za par desiatok tisic, takze ta provizia musela byt slusna. rovnako ako v pripade maisu, ten isty postup. :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

psicho

ked mas dokazy otom ze dana firma bola vybrata len preto ze bol niekto podplateni tak prosim tie dokazy zverejny, inak nekecajte blbosti co vobec nemusi byt pravda :P

radix

Quote from: psicho on  18.01.2010, 04:59:02
ked mas dokazy otom ze dana firma bola vybrata len preto ze bol niekto podplateni tak prosim tie dokazy zverejny, inak nekecajte blbosti co vobec nemusi byt pravda :P
tak tak ja som mu to nechcel napisat :)

luqash

jasne nemusi to byt pravda, ale stale by ma zaujimalo ako sa dostali k tejto zakazke ... inak www.bart.sk(konkurencia) robil web pre UPJSku http://www.upjs.sk/ a vyzera, bezi(ZEND Framework) to dost dobre a pokial sa nemylim tak to robil zdarma ...

psicho

a robili to zadarmo pre  krasne ocka ?...aj mne urobia zadarmo ? a otazka vzhladu je vec vkusu a prisne subjektivna zalezitost :P

Patto

presne tak ako vravi psicho ... mne sa napr. nepaci ta stranka upjs co si tu dal link a nasa fei sa mi cekom pozdava ... kazdy ma iny vkus, ked sa jedna o vzhlad

mucko

samí mudrlanti :) hlavne psicho... ty si nejaky tretiak ci stvrtak? rad by som vedel, do ktoreho rocnika chodis, lebo napisat tolko prispevkov hovori o niecom ... Bud tu sedis vkuse alebo opakujes kazdy rocnik cim mas moznost sa stat superuserom tohto fora ;D

A vytvarat konspiracne teorie je nahodou sranda :) ludia zacnu premyslat a aspon je o com rozpravat :P

inac uroven bakalarok je dobra ... ked pozriem na moju bakalarku tak si to len potvrdim
inac nechcel som sa ta dotknut psicho  :angel: dufam, ze si to nevezmes k  :zuzka:-cu

take symboly by mohli byt aj ja dive :D je to sranda takto pisat  bv

psicho

ty vole, ty ma mas celeho precitane ho , dpc :(

kOsTi

:trestac:

puq

ked niekto dojebe psicha tak to hovori o urovni tuke samo o sebe  ak: :ohmigod:

Ing. nemtom

brix will be shat

citro

to neze konspiracne teorie ale slovenska realita, dohodene ksefty, privizie atd...

moze a nemusi byt pravda..kazdopadne je hanba ak si FEIka nevie zabezpecit stranku z vlastnych zdrojov (studenti) takisto aj informacny system pre celu skolu. Lebo vyhodnejsie je kupit za tazke love (a k tomu kokotinu).

Priklad: Na masarykovej v brne pracuju studenti na inych (rozumej nie low) projektoch v ramci studia, skola to preda a ma za to tazke prachy. Ale to je vyspela europa uz (co sa myslenia tyka)

Havran

Quote from: citro on  16.03.2010, 19:37:03
moze a nemusi byt pravda..kazdopadne je hanba ak si FEIka nevie zabezpecit stranku z vlastnych zdrojov (studenti) takisto aj informacny system pre celu skolu. Lebo vyhodnejsie je kupit za tazke love (a k tomu kokotinu).

IMHO, v skutocnosti nie je vobec realne aby IS pre celu TUKE, nielen FEI robili studenti...
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

kOsTi

:trestac:

plexisklo

nejaky backdoor na ktorom sa potom bude dat zarabat? :)
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn