• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Electroworld Košice - brigáda (predajca)

Started by wirer, 23.01.2011, 20:03:47

« predchdzajce - alie »

wirer

Mieso výkonu práce:
Electro World košice
Trolejbusová 1, KE

Druh pracovného pomeru:
brigádnik - študent/-ka VŠ

Náplň práce:
PREDAJCA - čierna technika, telekom, biela technika

Kontakt:
manager.kosice@electroworld.sk
0552300304
osobne na adrese spoločnosti - doneste si sebou životopis

----------------------------------------------------------------------------------
osobné skúsenosti:
brigádujem tu už od otvorenia v októbri 2008. Super kolektív, celkom v pohode robota - kontakt so zákazníkmi, ponúkanie výrobkov, treba mať aspoň trošku prehľad. Dá sa aj popri štúdiu na VŠ, nie je problém sa dohodnúť na smenovke aj ke´d vám občas nevyhovuje alebo potrebujete odskočiť na nejaké cviko, nie je problém...
Keď chcete viac, môžte ma kontaktovať mailom, PM, ICQ...

wirer

písal som to už pár ľudom, tak to hodím aj sem, ale bez upravovania osoby...:

Pracovný čas:
každý vedúci oddelenia (telekom, čierna, biela technika) si smenovku navrhuje sám. Na základe toho, ako ťa bude potrebovať ti na konci predchádzajúceho mesiaca pošle najnovší rozpis smien. Ty mu obratom napíšeš, či ti to vyhovuje alebo nie. Ak nie, viete sa dohodnúť a daný vedúci to upraví. Ohľadom školy, ak potrebuješ odbehnúť napr. na cviko, alebo na prednášku ktorú nemôžeš vynechať, dá sa s nimi dohodnúť naprv že na 2 hodiny potrebuješ odbehnúť a potom sa vrátiš. Tiež som bol študentom, a robil som to tak isto. A ako často? Všetko závisí koľko smien ti priradia...teraz budú zamestnanci brať dovolenky, tak možno postupne viac....

Finančné hodnotenie:
ja som mal v zmluve 2,32 eur/hodina, čo je asi 70 SK po starom. Nie je to však všetko. Mesačne sa dá privyrobiť si ešte predajom tzv. WIN produktov (preferenčné produkty), kde za daný tovar vieš získať od 0,50 do 10 eur. A je len na tebe koľko sa ti ich podarí predať. Ďalšie odmeny sú za ponúkanie poistenia Happy Care (o tom viac na pohovore)...

Náplň práce:
hlavnou náplňou je ponúkanie výrobkov na danom oddelení. Tj. poradenie pri výbere, následný predaj, ponúknutie poistenia. Popritom utorok (alebo streda) a sobota príde kamión, skladníci ho vyložia, predajcovia si musia vystaviť na oddelenie, a urobiť cenovky (mimochodom, pri tvorbe cenoviek sa človek najlepšie naučí o danom tovare).

Oveľa viac ti povedia na osobnom "pohovore", alebo skôr stretnutí. Keď sa rozhodneš ísť priamo do EW, vytlač si aj životopis :-) Je tam super kolektív, až mi je ľúto že musím skončiť :-(

Podmienka je ešte chodiť upravený, čierne tesiláky, čierne poltopánky. Firemnú košeľu a kravatu dostaneš ak ťa príjmu...

mysho

Skusil som im poslat maila so zivotopisom, tak uvidime. Nieco taketo by ma popri skole mozno aj celkom bavilo :)

wirer

m§a to bavilo od roku 2008...až mi je ľúto, že musím odísť :-/

Shwollo

nepíšte mi SS - radšej mi píšte mail. (tá obálka pod mojim avatarom :)))

CuloNegro

pisal som tam, ale odpovede som sa nedockal. tak som tam zavolal a prijemna slecna mi povedala ze ten mail je priamo na riaditela a ze nejake pohovory uz robil. Mam cakat urcite odpise...sice neverim ale nech je tak

wirer

dnes som sa tam zastavil, tak životopisov majú asi 10 v tlačenej forme, neviem koľko ich majú na mailovke...zatiaľ by to malo byť ešte aktuálne, majú na predajni ešte oznamy že hľadajú brigádnikov...

viac info zatiaľ poskytnúť neviem. akurát možno rada: lepšie odniesť životopis osobne a poprípade niekde do rohu napísať, na ktoré oddelenie by ste mali záujem. dnes sme tak radili dvom študentom, no asi na to zabudli (tuším strojnícka a BERG?)

veľa šťastia...

Shwollo

nepíšte mi SS - radšej mi píšte mail. (tá obálka pod mojim avatarom :)))

wirer

takže nedávno ma zobudil telefonát z Electrowordu, vraj už majú dosť žiadostí...takže

LOCK