• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

zdechlaParty v1.0

Started by kOsTi, 16.03.2009, 05:17:30

« predchdzajce - alie »

hrmill

Quote from: cheMicka on  18.03.2009, 14:19:14
je dost ubohe ked dakto povie ze pride len kvoli tomu. aj ja si poviem ze ked pojdem, tak si zavolam x peknych chlapcov, aby som sa necitila ako na teplej informatickej party, inac nepridem

hmm to znelo ako narazka na moju osobu  ak: ja by som tam prisiel na 100 % keby som nebol v tom case v robote aj keby to bola cisto informaticka gay party  :baaa:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

takze zatial traja hej? :/ no tak to nevyzera velmi slubne
:trestac:

hrmill

aa to co chces si aby tam bolo 20 ludi  ?? a vsak lucka je 4 nie ??
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

nie 20 ale nie 3... a lucka sama nevie takze s tym pocitat nemozem zatial

t0Mi

Quote from: cheMicka on  18.03.2009, 14:19:14
je dost ubohe ked dakto povie ze pride len kvoli tomu. aj ja si poviem ze ked pojdem, tak si zavolam x peknych chlapcov, aby som sa necitila ako na teplej informatickej party, inac nepridem

Ked robis zurku a pridu ti len holky - kamaratky, tak to nebude normalna zurka, ale damska jazda. Teraz si to parafrazuj na opacne pohlavie ak nechapes. A je to prave preto lebo ste slecny z fora malo spolocenske ked nechcete prijst :( Fnuk.

cheMicka

mne party kde su same holky vobec nevadi. btw. priblizne kazdy druhy mesiac mame take party s kamoskami :D :P

hrmill

Quote from: cheMicka on  18.03.2009, 18:20:36
mne party kde su same holky vobec nevadi. btw. priblizne kazdy druhy mesiac mame take party s kamoskami :D :P

:baaa: a nezavolas pekne pekne  :embarassed:

t0Mi

Quote from: cheMicka on  18.03.2009, 18:20:36

Citaj co pisem.. Uz to potom nie je bezna party, ale damska jazda... Na poriadnej party nesmu chybat ludia (vselijakeho pohlavia), zabava, nieco alkoholicke a policia.

kOsTi

ak do vecera nebude viac ludi, akcia sa rusi...

ApokalypS

ou shit.. co si predsavujes pod pojmom viac??
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

t0Mi

Asi chce KOsTi vytvorit rekord...

<<CENSORED>>

altlavista

nechcelo sa mi citat predosle strany. predbezne idem... :P

kOsTi

no mal by si si precitat

t0Mi

Quote from: t0Mi on  18.03.2009, 20:24:37
Asi chce KOsTi vytvorit rekord...

<<CENSORED>>
Niekto vymazal tento obrazok, ktory je normalne na wikipedii bez akejkolvek cenzury...
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Wikibukkake.png

kOsTi

nj nj ale 18+ tema je inde :)

kOsTi

...ok hunto, ty co?

zatial teda: t0Mi, ApokalypS, hrmill, JCube, altlavista

niektore osoby (nebudem menovat) by sa uz mohli vyjadrit jednoznacne...

hrmill

luckaaaaaaaaaaaaaaaa ?? ty co ??

cheMicka

ved kosti dal cas do stvrtka.. uvidim.. lebo so mnou tazko

hrmill

Quote from: kOsTi on  18.03.2009, 19:44:41
ak do vecera nebude viac ludi, akcia sa rusi...

to je sice pekne ale to sa uz zmenilo 

kOsTi

no v podstate staci vediet do zajtra ale nie do noci ale dajme tomu do obeda

kOsTi

Takze je to stanovene na sobotu so zaciatkom cca o 19:01

cheMicka

uz? tak skoro? to neviem ci budem stihat sa vychystat ak pojdem :D

kOsTi

no uz sa pomaly uces a hlavne ohol :P

cheMicka

do soboty si este 3x umyjem vlasy :D
a o holenie sa ty nestaraj :D

ApokalypS

to preco si dal cas, ze 19:01 lol..

edit: hunterovi si vraj dal ban.. tak nepride..  :ohmigod:
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/