• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

zdechlaParty v1.0

Started by kOsTi, 16.03.2009, 05:17:30

« predchdzajce - alie »

t0Mi

byte neviemAkeMnozstvo;

hrmill

kOsTi sorrac ale musim svoju ucast zrusit nieco mi do toho prislo a v sobotu az okolo 9 pridem k sebe na byt a uz sa mi nebude chciet ist a uz bude aj neskoro  bu
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

cheMicka

sak to je zdechla party. kazdy tam musi byt zdechly :D

hrmill

Quote from: cheMicka on  17.03.2009, 22:15:12
sak to je zdechla party. kazdy tam musi byt zdechly :D

ta hej ale pokial by som sa tam dostavil tak uz kazdy bude ozaj zdechly ale na mraky :D
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

hrmill

sak este zbadam kedy sa to vsetko zacne len som informoval ze nak nerata ze pridem na 100 %

kOsTi

nj nj... este neni na 100% iste ci bude :P
:trestac:

t0Mi

Mne prave povedala domovnicka pred chvilkou, ze v sobotu je velke jarne upratovanie cele poobede... Cize rano volby, od urny utekam nieco pohrat s kamaratmi do skusobne, potom frishkom domov varit a jest, o druhej stojim uz pred branou s hrablami a metlou az do vecera... O tej siestej vecer budem ako chodiaca mrtvola :) Takze tymto oficialne kandidujem na najzdechlejsieho zdechliaka na celej party... :trestac:

EDIT: kOsTi ked nebudu ziadne slecny, mozem doniest ako dekoraciu par 18-tok z medickeho internatu... Aby to nevyzeralo az tak teplo...

hrmill

Quote from: t0Mi on  18.03.2009, 01:58:39
kOsTi ked nebudu ziadne slecny, mozem doniest ako dekoraciu par 18-tok z medickeho internatu... Aby to nevyzeralo az tak teplo...

tak to pridem aj ked by ma mali doniest nohami dopredu :DDD

JCube

ked donesies 18ky bude fajn :D 14ky co by chceli do riti by sa pre mna nenasli?
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

hm hm neviem co na toto povedat :)

JCube

cheMicka

ste banda hovad :D ci jak to mam napisat.
kosti  len tak chce spravit nejaku party raz za sto rokov na svojom byte, ked uz jeho priatelka ma narodeniny a vy tu take veci piste ze dojdete ked pridu dajake cubky. ah.

kOsTi

JCube

Quote from: cheMicka on  18.03.2009, 03:22:41
kosti  len tak chce spravit nejaku party raz za sto rokov na svojom byte, ked uz jeho priatelka ma narodeniny a vy tu take veci piste ze dojdete ked pridu dajake cubky. ah.
a preco ta to pohorsuje ked neprides?

hrmill

tak u mna to skor zalezi aky budem rozjebany z roboty, a Lucka mne budes stacit aj ty nepotrebujem dalsie :D

t0Mi

Ja som len navrhol pre pripad aby to neskoncilo ze tam budeme sami typci. Z dekoracnych dovodov treba aspon 2 holky...

cheMicka

Quote from: JCube on  18.03.2009, 03:34:46

lebo ste ma az natolko pohorsili ze som sa musela vyjadrit
a btw. kto povedal ze nepridem?? resp. ze pridem??

kOsTi

nj sak LucKa keby sa chcela uz konecne vyjadrit :) a ema tiez neviem co nejde sak ja tiez pit velmi nebudem :)

JCube

Quote from: cheMicka on  18.03.2009, 03:39:10
Quote from: JCube on  18.03.2009, 03:34:46

lebo ste ma az natolko pohorsili ze som sa musela vyjadrit
a btw. kto povedal ze nepridem?? resp. ze pridem??
a mas zaujem byt s hovadami? najma s takym mega ako som ja? :D neverim :D

ApokalypS

Quote from: t0Mi on  18.03.2009, 01:58:39
EDIT: kOsTi ked nebudu ziadne slecny, mozem doniest ako dekoraciu par 18-tok z medickeho internatu... Aby to nevyzeralo az tak teplo...
cakal som, ze tymto postom zvysis ucast o 100%..
miesto toho sa tu rozputala zas debata, ze sme hovada.. :(
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cheMicka

je dost ubohe ked dakto povie ze pride len kvoli tomu. aj ja si poviem ze ked pojdem, tak si zavolam x peknych chlapcov, aby som sa necitila ako na teplej informatickej party, inac nepridem

ApokalypS

tak si zavolaj, ak ti to organizator schvali..

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cheMicka

ach vobec si nepochopil co som chcela povedat...

ApokalypS

pochopil, len mi je to jedno..

JCube