• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

X:MASS SLADOVNA-STARS waaaaaaaaaaaa[25.12.2008]

Started by psicho, 09.12.2008, 23:00:17

« predchdzajce - alie »

psicho

read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Mar0sh

blbsi datum ani dat nemohli...sice mohli, 24.12. Myslim si, ze im tam vela ludi nedojde

hrmill

no zo by si sa necudoval tam kde ja byvam aj 24.12  :xmas: su tak vzdy natrieskane bary ze to az normalne nieje komu sa chce sediet doma ?? no mne teda nie  :beer1:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

psicho

Quote from: Mar0sh on  13.12.2008, 08:13:49
blbsi datum ani dat nemohli...sice mohli, 24.12. Myslim si, ze im tam vela ludi nedojde

velmi zle si myslis, na X:MASS je kazdy rok najviac ludi :P a stale je 25 alebo 26 :P :P :P

pUf

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

altlavista

co ja viem trancea pod. nmusim.....ale aj tak by som neprisol. mam program
ne psicho! nepis to co ches napisat!!! :D

nighthunter

Quote from: psicho on  14.12.2008, 00:40:07
Quote from: Mar0sh on  13.12.2008, 08:13:49

velmi zle si myslis, na X:MASS je kazdy rok najviac ludi :P a stale je 25 alebo 26 :P :P :P
25 alebo 26 ludi <

ta to je tam plno
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Mar0sh

nooo kolko tisic ludi doslo a kolko milion Eur sa rozbilo? :D

ApokalypS

tak ja som bol tiez vcera na jednej party.. hadam bola aj stefanska..
my sme sa vybrali trosku skor, takze ked sme dosli - este tam nik nebol..
ale uz ked sme sa vybrali vonku na cigu a tak, tak sa ludia doslova bili, aby mohli vojst dnu.. :D

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cheMicka

ApokalypS

psicho

Quote from: Mar0sh on  26.12.2008, 03:26:11
nooo kolko tisic ludi doslo a kolko milion Eur sa rozbilo? :D

ta obydva kurva vela , plno bolo na kazdom stage a bolo velmi peckovo waaaaaaaaaaaaaaa