• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SILVESTROVSKA CHATOVICA 2009/2010

Started by t0Mi, 01.11.2009, 19:31:56

« predchdzajce - alie »

Safyia

Quote from: stricky on  04.11.2009, 05:55:10
ale ta lea ma prednost kedze je caja... :D
Tak to ja viem ze by ste proti neboli, mas rad slaninku :D
Aaaa zvrhlo sa to tu na offtopic :D Ale mne je jedno aj ked bduem dve hodiny do kopca stupat...a vezmeme si pastety a prezijeme aj lavinu :D

t0Mi

Ok stricky ale je to volne ? Je niekde status ci treba volat ?

stricky

kilomassa

na dedinkach je fasa take old skuuuul,ale newem cislo ked mi date na ten areal zavolam,ale tam sa chodi skor na lyzovacku silvetrovsku

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

stricky

tu je cislo na tetu ktora ma na starosti chatu na dobsinskej masi 0907 919 962 - ale bodlo by tam cim skor zavolat

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

myslim ze on sa nehlasil ze chce ist :D

t0Mi

Quote from: stricky on  19.11.2009, 02:28:48
tu je cislo na tetu ktora ma na starosti chatu na dobsinskej masi 0907 919 962 - ale bodlo by tam cim skor zavolat
inak aby som nezabudol napisat, toto je obsadene uz davno :)

nighthunter

t0Mi

Hmm.. Presiel som vsetko co by prichadzalo do uvahy. Ak nieste ochotni poskladat sa po 100 eur, tak asi LOCK :D

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.