• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SILVESTROVICA 10/11

Started by t0Mi, 23.12.2010, 19:41:21

« predchdzajce - alie »

cheMicka

donasky budu asi velmi vytazene, mohli by sme nieco uvarit

Safyia

jj, ja tiez mozem cely den, taze aj keby ste upratat potrebovali v pohode :D A dajte daky recept co by ste chceli a uvarime...

t0Mi

mozeme objednat pizzu poobede. mame mikrovlnku.

hrmill

ja tiez pridem 30 teho do KE tak ak nieco treba dajte vediet
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Safyia

treba! 30teho ist na pivko! :D

cheMicka

nezabudnime na silvestrovsku sutaz: kto bude mat najviac fotiek s vracajucimi ludmi vyhrava!
vyhra sa dohodne neskor

t0Mi

kto vyhra moze potom popratat tie zvratky :D

t0Mi

ma niekto vyskusany (!) recept na punč ?

Ing. nemtom

brix will be shat

kOsTi

:trestac:

kOsTi

kilomassa

ok takze nic z nas... nebudem kazit luciji silvester svojou pritomnostou :P

cheMicka

Quote from: kilomassa on  29.12.2010, 04:37:15
ok takze nic z nas... nebudem kazit luciji silvester svojou pritomnostou :P

kilomasa uvedom sa, spravas sa jak totalne male decko. ci ty prides na silvestra alebo nie mne je uplne u prdele. a povedala som ti milionkrat ze si nenamyslaj tolko ze tvoja pritomnost by ma dokazala znechutit alebo nieco. ale ja ta presviedcat nebudem, sed si doma,. ale posli aspon holku, nech apson ona sa nenudi doma

kOsTi

kilo nemam k tebe slov ako fakt :)

Fr3E

ja tiez na silva nepridem  :o uz tam budem :)  bk

t0Mi

ty si daj do noveho roka predsavzatie, ze to dotiahnes na full member :D

ApokalypS

tak to nebude az take tazke :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

t0Mi

kilo prides ? priiiiid... ;)

hrmill

co mam doniest alebo inak co sa bude pit ze by som zajtra zbehol este do obchodu bo ja som len dnes dosiel do KE a este nic nemam (okrem sampanskeho)
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

cheMicka

kazdy berie alkohol taky aky sam pije a v takom mnozstve ktore vypije + daco do zasoby :D ale tak min. 0,5l na osobu :D

tomi, kedy mame dojst o ktorej cca?
kto je tina a jane_? :D

cheMicka

treba prist s niecim pomoct?

t0Mi

tina je moja holka a jane je jej kamaratka. vpodstate ani netreba prist pomoct lebo tu
bude lea uz poobede a teda 4ia to asi zvladneme.. tych par chlebickov a balonov zase
nezaberie az tak vela casu.. zabava zacne hadam tak medzi piatou az siedmou,
takze vtedy nejak dojdite..

cheMicka

kOsTi