• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SEPTEMBROVSKA FORUMOVICA - MIESTO

Started by nighthunter, 03.09.2008, 03:19:36

« predchdzajce - alie »

takze KDE ?

Bambalina
13 (43.3%)
Madrid
4 (13.3%)
Karaokebar
3 (10%)
Bowling Spot
2 (6.7%)
Relax
1 (3.3%)
Nika
4 (13.3%)
Krivan v komplexe Tip-Top (pod Ibizou)
3 (10%)

Total Members Voted: 30

kOsTi

ja som v PC centre :D a zdravim bagety v tescu za 50 korun :D
:trestac:

ApokalypS

tak moj nazor.. najlepsia forumovica aku som kedy zazil, ale asi prva a posledna.. ak to takto pojde dalej.. :D
spoznal som novych ludi.. nebudem menovat, ved sme na prezencke.. :)

a vsetci, co meskali alebo vobec neprisli, poprosim ospravedlnenky.. :D

hned od zaciatku bola sranda ako sa patri.. vylialo sa par piv.. potom vonku sa pila ceresna, ak sa nemylim.. :P

ale ten zaver ste si mohli odpustit.. vsetci sa zacali zbierat a ostal som tam ja s Guestom..
ja som mal najdrahsie pivo v historii a on vytiahol dalsiu zo svojich 500korunacok a zacvakal ucet.. ako mozte sa HANBIŤ!!

kOsTi, ako si dopadol? ty si na tom bol fakt zle.. :P
a chalani? zacul som cosi o Ibize a ekonomovici.. :P
ale musime sa pochvalit: podarilo sa nam s mUfom presvedcit eminku aby si s nami dala trosku z tej gazdovej.. :D
a nesmiem zabudnut: vdaka Agamemnon, za odvoz domov.. boli sme na KVP raz, dva..

tolko asi k vcerajsej akcii.. mne sa to fakt lubilo a nemam nic proti ak sa to zopakuje (samozrejme az na ten koniec..) inak to bolo fakt super.. :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

ApokalypS

neviem, kto zobral prezencku, ale zverejnite tu obe strany pls..
hlavne to ako sa podpisal bc, veduci, cez neho Evica a na to vsetko guest.. :D

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

radix

nighthunter

moje zhodnotenie je take ze suhlasim s apokalyptickym

dobre bolo, mohlo byt aj lepsie (mne osobne velmi vadilo ze am nebol futbalek  - teda hlasujem za dalsiu forumovicu aby bola v karaoke bare tam aj zahulakame jak sa patri :DDD) ale aj horsie (ucast aj nalada bola super)

organizator spravil chybu, kazdy si mal ucet platit sam, aj ja som doplacal za druhych (ne zas 500, guestovi a apovi to na buducej forumovici treba vynahradit ) je to svinstvo ze dakto odide bez zaplatenia, ale na toto riziko som hned strickeho upozornil

"po" forumovici bolo tiezs OK ked sme vysli s pufom von aj s flasou hehe

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

tiez som za niekoho zacvakal... a tiez ma to kusa dozralo...dakujem vsetkym ktory ma v tom nenechali sameho

radix

Quote from: stricky on  26.09.2008, 19:15:36
tiez som za niekoho zacvakal... a tiez ma to kusa dozralo...dakujem vsetkym ktory ma v tom nenechali sameho
ked si si to tak zorganizoval tak si mal niest nasledky :P

JCube

to nie je o nasledkoch...ale o tom ze sa clovek pride napit za cudzie...takym ludom by som odrubal daco
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

ej keby som vedel ze stricky pozyva ta idem aj ja :D
brix will be shat

joker

No ja som odchadzal ako prvy, prachy za seba som nechal u Cadmusa.....aj kusa vecej, ze som si udrbal z tej big pizze...

A bolo fasa, len keby nebola piatok skola, ta ostanem aj dlhsie a pojdem dalsim busom, len hold sad-ka nehcodi velmo casto, cize shit happens....

No a na tu prezencku som zvedavy...

Ing.Veduci

Quote from: stricky on  26.09.2008, 19:15:36

keby si bol na forumovici prvy krat, tak nic nepoviem, ale videl si ako to minule riesil JCube, ze kazdy si kolecko plati sam ... tak nevem preco si to tak isto nevybavil aj teraz ??? (a to som pocul nieco take, ze sa ta aj casnicka pytala, ci kazdy sam, alebo na jeden ucet - a ty ze na jeden - rozum ostava stat)

a prezencku ja nemam ... tak hladajte!!! .. ale odveta evici za tu zadnu stranu je na nej :)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Matejus

dobré ráno prajem  :mishela
takže takto to všetko dopadlo ako som čítal .... ja môžem povedať jedno, je mi ľúto že sme tak dlho čakali na MUFA, kým sa vyteperil od tých ľudí, s ktorými pil v podchode. Pretože on nás volal na ekonomovicu do Ibizy a sám sa tam nedokázal dopraviť  :03:
No s Pufom a spol sme tam išli aj bez neho (zaujímavé, že muf nás potom nejakým nepochopiteľným spôsobom dokonca predbehol a bol v Ibize skôr).
S Forumovicou spokojný, no nemám rád problémy tipu ked sa niekto opije a nevie čo robí, no ok beriem.
Veduci, musím uznať že si veľmi vpohode týpak.
Ema takisto, dobre sme si poklábosili, veľmi rád som ťa spoznal aj takto osobne.
Radko, prepáč že si tak musel dlho čakať, a nakoniec si sa na to vykadil, právom. No mal si chvílku počkať, v Ibize bolo super (za 4 spišske hrušky, 30sk stála jedna, si mal dve dalsie zadara)...

Agamemnon

ema, evica... fotky niekam zaveste... napr. na picassu, alebo niekam...
All code is crap.

42

ApokalypS

presne.. sme zvedavi a nedockavi.. :P

Matejus

plní očakávania, že sa na tých fotkách neuvidíme :)

ApokalypS

Evica

Quote from: Agamemnon on  26.09.2008, 20:41:38
ema, evica... fotky niekam zaveste... napr. na picassu, alebo niekam...

Quote from: ApokalypS on  26.09.2008, 20:57:40
presne.. sme zvedavi a nedockavi.. :P

ja nie som informaticka, tak kus pockajte  :emot-LMAO:

Agamemnon

Quote from: Evica on  26.09.2008, 21:14:32
ja nie som informaticka, tak kus pockajte  :emot-LMAO:

nj, to sme sa včera od emy dozvedeli ;)
All code is crap.

42

Evica

inak, dnes wagner (ak vam to nieco hovori) povedal, ze nie sme ekonomovia, ktori maju vediet nieco z informatiky, ale informatici, ktori majiu vediet nieco z ekonomie  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

Agamemnon

Quote from: Evica on  26.09.2008, 21:18:01
inak, dnes wagner (ak vam to nieco hovori) povedal, ze nie sme ekonomovia, ktori maju vediet nieco z informatiky, ale informatici, ktori majiu vediet nieco z ekonomie  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

hmm :)) takže si informatička :))
All code is crap.

42

ywetka

no skoda, ze sa mi nedalo prist  ak: ale tak asi bolo fajne, som rada, ze sa vam pacilo a cem vidiet fotooooz!  bp ap
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Evica

Quote from: Agamemnon on  26.09.2008, 21:18:52

hmm :)) takže si informatička :))

nie nie som , lebo ja som aj ekf.. a kedze som kus leniva, tak sa niekto obetujte a povedzte, ze vam to mozem poslat cez icq a niekde to hodite.. mne sa s ttym teraz vazne nechce babrit... jo a este OT: kde v KE sa da nieco vytlacit z kluca? ale za rozumnu cenu.

Ing.Veduci

inak, dnes wagner (ak vam to nieco hovori)

jasne ze hovori ... Wagner Love - utocnik CSKA Moskva
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

ywetka

Quote from: Evica on  26.09.2008, 21:34:54
kde v KE sa da nieco vytlacit z kluca? ale za rozumnu cenu.

hm... vsade?  ap

PS: podla mna neexistuje stroj, ktory uz nema USB a to najme v copy centrach, cize je uplne jedno ci das tlacit z kluca, alebo CD, alebo co ja viem coho... a ceny su takmer uplne rovnake, rozdiel par halierov snad nezavazi. daj do googla tlac + kosice alebo hocico a najde ti milion odkazov
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Evica

Quote from: ywetka on  26.09.2008, 21:48:27
Quote from: Evica on  26.09.2008, 21:34:54
kde v KE sa da nieco vytlacit z kluca? ale za rozumnu cenu.

hm... vsade?  ap

PS: podla mna neexistuje stroj, ktory uz nema USB a to najme v copy centrach, cize je uplne jedno ci das tlacit z kluca, alebo CD, alebo co ja viem coho... a ceny su takmer uplne rovnake, rozdiel par halierov snad nezavazi. daj do googla tlac + kosice alebo hocico a najde ti milion odkazov
ach jo, ale niekto sa po KE velmi neorientuje  bn