• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Satyricon @ Ke

Started by tino8, 20.09.2009, 02:27:32

« predchdzajce - alie »

tino8

JUMBo Centrum          11.12.2009

http://www.satyricon.no/alive/

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

GrindMyAss

no je zaujimave ze satyricon to uz maju na stranke...ale zatial som nevidel ziadnu agentury ktora by to potvrdila alebo vyvratila....na forach som sa docital o supporte shining a negura bunget :) tak dufam ze sa to podari a bude  :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock:

tino8

nastastie epg to neorganizuje, tak je aj niejaka sanca ze bude koncert :D

GrindMyAss

niekto mi hovoril ze tam ma byt este aj Opeth..ale to bude asi blbost..lebo koncom novebra hraju v japonsku a v australii  ap ale aj tak dobre :)

tino8

Tu info nemas z HardHeavy fora? tam to niekto spomenul, ale tomu neverim... Bolo by to priliz dobre :D

kOsTi

Satyricon, Shining, Dark Fortress, Negura Bundget  (nie zeby som daco z toho poznal... som nasiel :D )
:trestac:

tino8

V Sparku pisu ze sa to vola WInter assault... Bude to v Prahe a v Ke. Je tam nieco ze headliner bude predstaveny v listopadu (tak mozno je niejaka sanca na Opeth aj ked by som sa cudoval)... Vstupne 25E v predpredaji 27 na mieste... začiatok 17:00

GrindMyAss

na nejakom fore pisali ze koncert bude presunuty do spisskej novej vsi....ale na stranke satyricon je stale napisane kosice jumbo :) thakze neviem co je na tom pravdy :) dufam ze je to iba sprosty ojeb :)

tino8

nieje to ojeb...

11. prosince 2009
Město: Spišská Nová Ves
Klub: DK (Štefánikovo námestie 4)

Kapely:
SATYRICON, Shining, Dark Fortress, Posthum

Další informace:
začiatok: 18:00 • vstupné: 22,00 EUR (predpredaj) / 24,00 EUR (na mieste) • info: www.obscure.cz, 775095666

GrindMyAss

Quote from: tino8 on  01.11.2009, 20:19:07
nieje to ojeb...

11. prosince 2009
Město: Spišská Nová Ves
Klub: DK (Štefánikovo námestie 4)

Kapely:
SATYRICON, Shining, Dark Fortress, Posthum

Další informace:
začiatok: 18:00 • vstupné: 22,00 EUR (predpredaj) / 24,00 EUR (na mieste) • info: www.obscure.cz, 775095666

taktiez to uz je aj na ticketportaly....pici....cize teraz sa trepat do spisskej abo kaslat na to....parada....

kOsTi

ako keby to bolo na druhom konci sveta :)
:trestac:

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/