• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

predvianocna (tajna) forumovica

Started by nighthunter, 28.10.2008, 02:53:31

« predchdzajce - alie »

radix

kOsTi

:trestac:

kOsTi

OPRAVA: ja pridem na forumovicu... sem s fotkami :D

nighthunter

lol, oni sa vyjadrili a su v podpise
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

nic nebude :P to len pre mna :D ;) .... jaaaj a forumovica.. idem idem  :p:

stricky

Quote from: eminkaa on  04.11.2008, 21:11:30
mam aj lepsiu foto :smirk:

ja som tu foto videl a chalani ..... jednoducho waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw foto, normalne ma prinutila vstat z postele....

stricky

Matejus

karaoke bar v jumbe? tam je aj bowling a velmi kvalitne kalčeto, pravda? mozem prist aj ja?

hrmill

moze prist kazdy aspon bude mat Hunto viac piv :D len ci to aj zvladne
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

nighthunter

Quote from: Matejus on  05.11.2008, 23:42:20
karaoke bar v jumbe? tam je aj bowling a velmi kvalitne kalčeto, pravda? mozem prist aj ja?
pisem si ta ?
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Agamemnon

All code is crap.

42

Matejus

a kto vymyslel tu baladu o tom ze kazdy kto tam pride kupi hunterovi pivo ? to chces aj kazde jedno vypit ? co chces aby sme ta z forumovice tahali na furiku do autobusu ? .... naposledy som z toho karaoke baru vychadzal po stužkovej .... perfektny bar, aspoň vtedy bol :D

kOsTi

hunto uz ma dohodu s guestom takze som zvedavy :)

Sephiroth

Quote from: Matejus on  06.11.2008, 04:40:04
a kto vymyslel tu baladu o tom ze kazdy kto tam pride kupi hunterovi pivo ? to chces aj kazde jedno vypit ? co chces aby sme ta z forumovice tahali na furiku do autobusu ? .... naposledy som z toho karaoke baru vychadzal po stužkovej .... perfektny bar, aspoň vtedy bol :D

Kazdy mu prispejeme po korunke do prasiatka  :xmas: ....... uz ma na jedno male

Matejus

Quote from: Sephiroth on  06.11.2008, 05:12:19
Quote from: Matejus on  06.11.2008, 04:40:04

Kazdy mu prispejeme po korunke do prasiatka  :xmas: ....... uz ma na jedno male

to mu stači :P

ApokalypS

no ja som to od zaciatku chapal tak, ze mu kupime jedno pivo..
ved je tam pivo, a nie piva..
ak to zorganizuje a ak to dobre zorganizuje (sorry Stricky..), tak si hadam jedno zasluzi.. :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Smokie

Ja som to zase chapal tak, ze mu kazdy na zozname kupi jedno pivo :) Sice tiez neviem ako to chce vypit, ale ok. Ak by tam bolo "piva", tak by to malo znamenat, ze mu kazdy kupi aspon dve piva.
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

ApokalypS

nehadam sa.. aj tak by tolko piv nevypil..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

nighthunter

kOsTi

hej ale ostanes dlhsie a budes viac fotit :)

kOsTi

taa sak more nocaky idu na furcu pekne... myslis ze ja jak idem? :)

radix

ved aj za hodinu sa ta spravit kopec fotiek ;)

radix

nechapem ??? som myslel tak ze ked prides na chvilu spravis len dokumentaciu a ides het :P

radix

hrmill

eminkaa nechce nechce tak mu nic nedaj ja budem rad :D
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.