• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Paul Van Dyk - Incheba 2. narodeniny radia FM - Nov. 16

Started by Johny Bravo, 22.08.2006, 02:08:36

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Johny Bravo

VIP listky v predaji za 1250sk

"Ako VIP hostia budete mať samostatný vchod priamo pri pódiu, čo pre vás znamená žiadnu tlačenicu a čakanie v radoch. Okrem toho na vás čaká samostatný bar určený iba pre VIP hostí, kde sa počas celého večera okrem iného budú podávať Aloe vera mixed drink for free, vymyslené Å¡peciálne na tento večer. ĎalÅ¡ou a tou najväčÅ¡ou výhodou vÅ¡ak bude exkluzívne miesto hneď vedľa pódia, vlastné sedenie priamo za ním a Å¡peciálne parkovisko priamo pri vchode do haly."

:smirk:

WRC03

WRC03

jarda512

Kua hosi, ja tam budem tiez, sice nie VIP, ale klasika ... Uz len zajtra zaplatit za letenky a som vybaveny ...  :dancing:

WRC03

jarda512

Hosi kedy letite? My ideme vo stvrtok 15:30 a naspat v piatok 23:10 ...

Johny Bravo

Quote from: jarda512 on  13.11.2006, 20:12:07
Hosi kedy letite? My ideme vo stvrtok 15:30 a naspat v piatok 23:10 ...
stvrtok 15:30
piatok 6:40

WRC03

Pusta

sa tu rozkecavate ze kedy uz konecne bude :guitar:  a teraz ani len nenapisete ako bolo????  :emot-shakehead:

jarda512

Quote from: Johny Bravo on  24.11.2006, 04:19:43
popici :)

foto+video na www.pvd2006.sk
Kto tam nebol, moze len lutovat ... Po roku sme zazili opat nieco vacsie, dokonalejsie, neuveritelnejsie ... O rok opat na 100 % ... :))) PvD RUUUUUUULLLEEZZ !!!!

kOsTi

no na toho Paul Van Dicka som nebol a nelutujem  :music:
:trestac:

jarda512

Quote from: kOsTi on  03.02.2007, 19:19:17
no na toho Paul Van Dicka som nebol a nelutujem  :music:
Ja sa ti do tvojej hudby absolutne nemiesam, a pritom nemam ziadne narazky na sracky ktore ty pocuvas ...

kOsTi

no ved ani nevies co pocuvam tak co? a trosku sa clovek pomyli a uz ho ukamenuju :D
:trestac:

jarda512

Quote from: kOsTi on  05.02.2007, 21:38:43
no ved ani nevies co pocuvam tak co? a trosku sa clovek pomyli a uz ho ukamenuju :D
No vies, meno toho umelca sa cita inac ako pise a dost casto komoli ... Nemam to rad ked to niekto takto komoli, a proste vtedy na take veci musim zareagovat ... Inac mi je jedno, kto aku hudbu pocuva ...