• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OPEKA?KOVICA

Started by t0Mi, 09.03.2009, 17:59:12

« predchdzajce - alie »

nighthunter

vsetko sa odvija od toho ako rano bude
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

hrmill

Quote from: nighthunterquote author=t0Mi link=topic=3018.msg149356#msg149356 date=1240514540]
Ok people riesili sme dnes s Romanom/Kamelotom ze co ak bude zle pocasie.... Ak bude prsat, action sa odlozi o tyzden, ak bude pod mrakom, ide sa, a kebyze zacne prsat po ceste, sadneme do nejakej koliby ktorych je vselikde (aj na alpinke, cermeli, bankove..) ako nasratych... Tolko z mojej strany, a uz sa vyjadrite ci robime tu zivansku... Lebo ja nemam alobal... Ale viem dodat cibulu a 1kg zemiakov...

ja budem riesit taketo veci az pri skole ved aj tam je obchod a par min na mna pockate  ah:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kilomassa

no chlapci ale pisete tu traj styria a to je malo nie?

ApokalypS

Quote from: hrmill on  24.04.2009, 01:59:29
a co a co nik netvrdi ze sa pije iba tvrde a keby som chcel tak si aj tak da a klypso by mi aj tak nemohol jebnut, vedel by som ho dobre ojebkat :P
mna by si chcel (p)ojebkat, co.. ;D ved ked si vela vypijes, tak uz ti bude jedno, kto ti jednu uvali..

Quote from: kilomassa on  24.04.2009, 05:12:15
no chlapci ale pisete tu traj styria a to je malo nie?
pridaj sa a bude nas viac.. ale ako sa uz pisalo, vdaka pocasiu sa to asi ZAS prelozi..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kilomassa

ta co ostatnym je jedno co sa dohodne??

ApokalypS

ostatni aj tak nepridu.. :)

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Smokie

este vydrzte s tym prekladanim :) rano snad bude pekne.
aj minuly vikend malo byt skaredo a nakoniec bolo pekne pocasie
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

kilomassa

no apo zase 3-4 nepojdeme nie?

Smokie

ved prideme tam, uvidime kolko nas bude a podla toho sa zariadime
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

kilomassa

ta to neznie good sa stretneme 4 a si povieme,ze nic? ako trepat sa mi niekam bezcielne...ved sme mali byt 11ti

Smokie

tak zase taka cesta to predsa nie je, ci ano? a podla poctu dnesnych prispievatelov nevies presne urcit pocet ludi, ktori tam naozaj pridu...:) a zase opekat sa daj aj v piatich ludoch, na to nas nemusi byt vela
- Homer Simpson -

hrmill

no ludia zmena planu aj ked som chcel prist neda sa nieco necakane a surne mi do toho prislo skoda tak sorry dobru zabavu prajem
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Ing. nemtom

a kolko takych este neska bude :D
brix will be shat

nighthunter

13.00 pred skolou cakam vas !!!!!!!
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Smokie

Quote from: Bc. nemtom on  24.04.2009, 15:13:39
a kolko takych este neska bude :D
6 :D ja, ty, hunto, Tanka, klypso a prof. Ing. Štefan Hudák DrSc.
- Homer Simpson -

Ing. nemtom

ja som nehovoril ze idem
brix will be shat

t0Mi

No dpc take pocasie sme si ani objednat nemohli jake je pekne dneska :) Laborecka uz v batohu, a k tomu kolko nas bude priratajte 3 osoby, lebo za nami dojde Kamelot + donesie 2 spoluziacky...

EDIT: Som zistil ze nemam nozik ??? a uz som v praci a odtialto nebudem brat... Takze mi niekto budete musiet pozicat...

Smokie

Quote from: Bc. nemtom on  24.04.2009, 16:04:19
ja som nehovoril ze idem
kua..sorry...teraz pozeram, ze nejak citat neviem :)
- Homer Simpson -

t0Mi

Takze kto vsetko ide ?
Ja, Hunťo, Kamelot, tie 2 slecny, dalej ? Kto je isty ?

Smokie

Ja idem, klypso ide a aj Tanka by mala ist :)
- Homer Simpson -

t0Mi

To je uz osem :) Takze neviem co riesite, tolko ani trpaslikov nebolo...

Cadmus

ja idem tiez a keby som nedosiel o 1300 (lebo pozname SAD), tak mi dajte akademicku 1/4hodinku

nighthunter

pockam vas pred budovou 13.00,

ApokalypS

Quote from: Cadmus on  24.04.2009, 17:05:29
ja idem tiez a keby som nedosiel o 1300 (lebo pozname SAD), tak mi dajte akademicku 1/4hodinku
ja pridem na pol, takze si z toho nic nerob.. ;D

kilomassa

kurnik ja som teraz vstal dpc...