• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OPEKA?KOVICA

Started by t0Mi, 09.03.2009, 17:59:12

« predchdzajce - alie »

kOsTi

:trestac:

Ing. nemtom

lol jake ojeby, no fuj
brix will be shat

nighthunter

kto hlasoval za mna ?
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

boh vie, mozno aj sam len nepamatas :) ...tak si to uprav cez "Edit an entry" ked je to zle...

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

t0Mi

prof. Ing. Štefan Hudák DrSc.
      Thursday, 16 April 2009
      09:10:43 o'clock CEST
      Delete

Dobrý deň študenti, môžem sa k Vám pridať aj ja, alebo je to "uzavretá spoločnosť"?

;D

Tanka

nuz deti zatial to vyzera ze piatok 24. vyhrava (je nas 11) ale eminka vtedy nemoze...

Ing. nemtom

brix will be shat

radix

jj jj jjj vyhrava ten piatok

Smokie

"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

t0Mi

Smokie

dobre, ze ideme az o tyzden, lebo dnes je pocasie na nic a zajtra bude pravdepodobne tiez :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

nighthunter

ja poprosim agamemnona aby si tu 42-ku v podpise vymenil za 24

ApokalypS

a Agamemnon pride, ci co??
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

tajo

rofl ale ste toho tam popisali ani sa cloveku tych milion sprav nechce citat :DDD a k comu rozumnemu ste vlastne prisli ???

t0Mi

Sme na 13tej stranke, mali by sme este nieco pisat nech nam to neprinesie zle pocasie...

ApokalypS

Quote from: tajo on  20.04.2009, 01:58:56
rofl ale ste toho tam popisali ani sa cloveku tych milion sprav nechce citat :DDD a k comu rozumnemu ste vlastne prisli ???
ze 24teho velka opekacka.. thats all folks..

no a co som to chcel.. jaj hej.. k tomu pocasiu: (dneska bolo celkom pekne vonku.. ;D)
moj sidebar to na ten datum celkom az tak ruzovo nevidi.. hadam sa dovtedy spamäta..

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

trebalo by idealne editovat nazov na "24.4 OPEKAČKOVICA"

nighthunter

poprosim uz o nejaky konkretny navrh miesta, KDE ASI by sme sa mohli piatok streetnut, takisto poprosim radixa aby zeditoval FB, predsa len sa jednao piatkovu opekacku :)

ApokalypS

miesto, kde sa bude opekat, navrhujem bankov..
miesto, kde by sme sa mali stretnut, navrhujem asi amfik, popripade cermel.. alebo pred skolou.. ;D
nighthunter s akou ucastou asi tak ratas??

ApokalypS

yo a este otazka.. bol napad, ze na bike.. ale ja som za pesiu turu.. nebude sa mi chciet v podnapisom stave este slapat na bicykli domov.. :)

nighthunter

preberieme na wugU

nighthunter

no... v THANK YOU vidim napisanych 11 ludi + 12ty t0mi

mam teda ratat ze nas tam bude 12 ?

kOsTi

harpuna2

kua opekacka dobry napad skoda ze sa nemozem zucasnit dajte vediet potom ako ste dopadli prajem aby vam vyslo pocasie  :beer1: