• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OPEKA?KOVICA

Started by t0Mi, 09.03.2009, 17:59:12

« predchdzajce - alie »

hrmill

Quote from: Pusta on  11.04.2009, 23:26:51
som rada ze vsetci si to viete vylozit po svojom...
ale skor to bolo myslene fakt uprimne aby bolo pekne lebo v tu sobotu budem v prirode tiez a zelam si pekne pocasie....dakujem za prekrutenie mojich dobrych umyslov  :pusta:  :pusta:  :pusta:
aj nabuduce a s radostou :P
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kilomassa

no myslim,ze by nebolo zle sa dohodnut

Pusta

pozerala som predpoved pocasia a zatial neni dobra  :( ???

nighthunter

SOBOTA
18.
APRÍL   
čiastočne oblačno    

21°C
8°C

pravdepodobnosť zrážok: 20%, relatívna vlhkosť: 55%, intenzita UV žiarenia: mierna (5/12), západný vietor 13 km/h
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

18 nije... 17 ked uz
:trestac:

ApokalypS

tak aj ja som bol dneska opekat, a celkom pekne bolo..
(to aby sa Pusta nepretrhla od radosti, ze len ona chodi opekat a ked pojdeme my, tak bude na nic pocasie..)
a nighthunter.. to pocasie je nevyspytatelne.. pred par dnami mi ukazovalo, ze v sobotu bude prsat..
no teraz mi ukazuje priblizne tu istu predpoved ako tebe, tak dufajme, ze sa to nezmeni..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

nighthunter

nj, poprosil by som aj ostatnych aby sa vyjadrili

lebo nejak tu piseme 3-4
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ApokalypS

co stresujes.. kto pride, bude tam.. kto nepride, ako vzdy olutuje.. :P

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

pUf

ze neuvidi grckat maja :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

nighthunter

ApokalypS

nighthunter

ok takze bolo by sa dajme tomu do stredy stvrtku dohodnut, kde kedy a a ako to bude, co kto donesie ....

Tanka

nie lepsie nech si kazdy donesie co spotrebuje ;)

psicho

30 kusov lysohlavky :D 1 g skunky, jedno pivo lets have a realy party shall we ? :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

cheMicka

Quote from: psicho on  14.04.2009, 04:15:20
30 kusov lysohlavky :D 1 g skunky, jedno pivo lets have a realy party shall we ? :D

:thumbs-up: naco vam chleba spekacky a slaninu a nevem co.. :D

kOsTi

t0Mi

19teho, nie 18teho...

hrmill

ak to je cez vikend tak u man je to potom pase
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

ApokalypS

jasne, jasne.. par dni pred tym vsetci zrusime svoju ucast.. ake originalne..

cheMicka

a mozem aj zrusit, ked som ani nepotvrdila?

kOsTi

ak sa ma ist akoze opekat akoze vonku akoze proste akoze to ma byt proste tak so mnou neratajte

hrmill

ja chodievam cez vikend robit tak preto to mne nevyhovuje

t0Mi

Ja som uz pred tyzdnom tushijm hovoril ze 18ka je u mna nemozna...

kOsTi

ta sak more dajte 17... nebude ani vikend (pre hrmila) a ani 18 (pre tomiho)