• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OPEKA?KOVICA

Started by t0Mi, 09.03.2009, 17:59:12

« predchdzajce - alie »

t0Mi

Dolezite nie je ani tak kde (miesto sa vzdy najde), ale kedy ?? Rano ? Poobede ? Hmm ? Podla mna je to idealne tak niekedy okolo 13:00 sa stretnut pred skolou :) A na mieste spravime hlasovanie ci sa ide do cermela alebo na bankov... Ja budem za cermel... Pretoze ak si obleciete nejake fakt stare nepotrebne oblecenie, tak mozno sa nam potasti vychytit airsoft vramci tejto milej akcie... Alebo mozeme dat airsoft niekedy inokedy... Hawk.

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ApokalypS

t0Mi, ja som napisal, ze do tretej mame prednasku.. sice, dpc.. ja poctivy student uz mam zapocet v indexe..
dobre no.. beriem spät, ziadna prednaska.. ale miesto som napisal to iste ako ty.. ze pred nasou skolkou..
kam? to je jedno.. bankov, cermel.. hlavne, ze si daco opecieme, vypijeme a tak.. ;D
a co sa tyka airsoftu, tak by som povedal, ze toto si odloz na inu party.. kludne nejaku airsoftovicu..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Smokie

Majooo, ja som dnes pocul, ze prednaska z PPJ zajtra nebude :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

Smokie

Ja som za :) Pred skolou a potom sa uvidi!
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

t0Mi

Ok cize o jednej tam... Robime aj alobal stylom ze kazdy donesie nejaku ingredienciu ?

kamelot

do kedy tak planujete byt? na tu jednu to nestihnem, takze by som vam potom zavolal, ze kde ste a dosiel by som neskor?

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

ApokalypS

Quote from: Smokie on  23.04.2009, 18:33:23
Majooo, ja som dnes pocul, ze prednaska z PPJ zajtra nebude :)
sak som napisal, ze som dneska dostal zapocet, takze prednaska mf.. ;D

Quote from: kamelot on  23.04.2009, 19:28:08
do kedy tak planujete byt? na tu jednu to nestihnem, takze by som vam potom zavolal, ze kde ste a dosiel by som neskor?
ved to nieje problem, si myslim.. a budeme, kym bude co opekat a co pit..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Smokie

Quote from: t0Mi on  23.04.2009, 18:56:57
Ok cize o jednej tam... Robime aj alobal stylom ze kazdy donesie nejaku ingredienciu ?
Cize v preklade zivansku? :) Dalo by sa, preco nie. Snad niekto donesie zemiaky.
- Homer Simpson -

t0Mi

No tak to by ale bolo treba cim skor riesit co ma kto doniest... Ja mam doma este asi kilo zemiakov, ale zajtra pred opekackovicou idem do tesca...

hrmill

lol to tam uz o 13 chcete ist tak skoro ??
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

t0Mi

Normalne sa chodi opekat doobedu pokial viem...

hrmill

to asi len tu v meste :D to tak chodi :P
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

t0Mi

No ja neviem ako je to u vas na druzstve...

hrmill

no asi tak ze sa chlasta cele dni nie iba na obed :D

t0Mi

Ty budz cicho... 8)
"ak ma niekto zbada dat si poldo (pol roka) klypso mi moze jednu jebnut (23.3.2009)"

Tanka

decka nerada ale chcem upozornit na detail ze dnes prsalo sice len trochu ale predsa a ak bude aj v noci tak bude vsetko mokre a to neviem na com budeme ohen rozkladat...

nighthunter

benzin + drevo  dobra kombinacia :D
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

psicho

Quote from: Tanka on  24.04.2009, 01:35:09
decka nerada ale chcem upozornit na detail ze dnes prsalo sice len trochu ale predsa a ak bude aj v noci tak bude vsetko mokre a to neviem na com budeme ohen rozkladat...

vydno z mesta :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

nighthunter

hrmill

Quote from: t0Mi on  24.04.2009, 00:10:38
Ty budz cicho... 8)
"ak ma niekto zbada dat si poldo (pol roka) klypso mi moze jednu jebnut (23.3.2009)"

a co a co nik netvrdi ze sa pije iba tvrde a keby som chcel tak si aj tak da a kylpso by mi aj tak nemohol jebnut, vedel by som ho dobre ojebkat :P

Smokie

Quote from: Tanka on  24.04.2009, 01:35:09
mame stare skripta... :)
- Homer Simpson -

nighthunter

aj diplomovky studentov celu skrinu

t0Mi

Ok people riesili sme dnes s Romanom/Kamelotom ze co ak bude zle pocasie.... Ak bude prsat, action sa odlozi o tyzden, ak bude pod mrakom, ide sa, a kebyze zacne prsat po ceste, sadneme do nejakej koliby ktorych je vselikde (aj na alpinke, cermeli, bankove..) ako nasratych... Tolko z mojej strany, a uz sa vyjadrite ci robime tu zivansku... Lebo ja nemam alobal... Ale viem dodat cibulu a 1kg zemiakov...

nighthunter

ja mozem doniest tiez nieco zemiaky cibulu (CIBULA NENI !!!)
slaninu domacu donesiem ako uz bolo spominane, alkohol lupim pri skole :)