• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Koncert Colosseum

Started by JCube, 30.01.2008, 03:46:17

« predchdzajce - alie »

JCube

1.2.2008
19:00

BloodRage - melodic death metal
Pussy Busters - progressive hard rock
Neon Union - grunge

ockovanie proti zltacke, tetanu, pohlavne prenosnym chorobam a inej havedi lietajucej v Colosseu nie je v cene...

som zabudol...vlezne 50,- slovenskych pan Boh zaplat..
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

pUf

tarhanka so smidim by mi mohli vybavit zadarminko
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

kOsTi

nemudruj a zaplat... ti ludia musia z niecoho zit! Aaaa Ano! presne... mas pravdu, presne z tvojich 50 korun! :D
:trestac:

JCube

Quote from: pUf on  30.01.2008, 04:06:19
tarhanka so smidim by mi mohli vybavit zadarminko
mi nevrav ze nemas 50 sk..

pUf

50sk za 5 minut . co som miliardar?  :j_cheesy:

tii pussy busters su odkial?
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

JCube

Quote from: pUf on  30.01.2008, 04:43:52
50sk za 5 minut . co som miliardar?  :j_cheesy:

tii pussy busters su odkial?
KE?

a mi nehovor ze za pat minut stihnes chytit v colosseu nejaku smrtelnu chorobu a umriet...taky rychly nie je ziaden virus... :D

milanko

no v koloseu by sa mozno nejaky nasiel ... mam taky pocit... raz som sa tam pogrcal na zachode ked som zbadal to wcko... a to som sa chcel len vycurat...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

JCube

ja tiez colosseum nemusim ale bohuzial inde sa koncerty organizovat nedaju...toto mesto je len taky velky valal...

pUf

daju sa v ICCT
mne colosseum nevadi.. sak som tam vyrastal  :j_cheesy: ide o to ze tam necem byt cely cas, iba kus :P btw 50sk je dost vela :P bud su hamizni alebo ich stala aparatura nejake tie kese (nevem ci si daco bere aj majitel sa mi zda ze nebral nevem isto :P )
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

JCube

ma sa tam aj cosi natacat tak asi preto...ano daju ale v ICCT su koncerty financovane z fondov takze metalovy koncert je tam tak dva az trikrat do roka...

pUf

Quote from: JCube on  30.01.2008, 05:16:16
ma sa tam aj cosi natacat tak asi preto...ano daju ale v ICCT su koncerty financovane z fondov takze metalovy koncert je tam tak dva az trikrat do roka...

mhm tak si to asi skrtam ze by sme tam dakedy hrali  :j_cheesy: aj ked nesme metal :P priznam sa ze bloodrage sa mi moc nepacil, neni to velmi moj styl, ale to bolo davno.. asi si ich popocuvam na bandzone :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

ywetka

Quote from: pUf on  30.01.2008, 05:36:02

mhm tak si to asi skrtam ze by sme tam dakedy hrali  :j_cheesy: aj ked nesme metal :P priznam sa ze bloodrage sa mi moc nepacil, neni to velmi moj styl, ale to bolo davno.. asi si ich popocuvam na bandzone :P

ale cosi... sak niekedy v aprili (alebo tak) sme boli v ICCT na nejakej akcii, kde hrali vylucne amaterske kapely a vacsina z nich kvalitne sucked... bk podla toho co som pocula na bandzone, tak ste lepsi nez vacsina z nich...

PS: my sme sa boli kuknut na kamosa, ktory hra v Parental Advisory... to len tak na okraj  ah:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

JCube

Quote from: pUf on  30.01.2008, 05:36:02

predtym hrali iny styl ako hraju teraz...

pUf

Quote from: JCube on  30.01.2008, 13:40:48
predtym hrali iny styl ako hraju teraz...

potom checknem.. ked prezijem dnes PG.. 1.2. asi budem opity dade na muriku a potom v khoi ak spravim neska  :j_cheesy:

Quote from: ywetka on  30.01.2008, 05:41:26
ale cosi... sak niekedy v aprili (alebo tak) sme boli v ICCT na nejakej akcii, kde hrali vylucne amaterske kapely a vacsina z nich kvalitne sucked... bk podla toho co som pocula na bandzone, tak ste lepsi nez vacsina z nich...

PS: my sme sa boli kuknut na kamosa, ktory hra v Parental Advisory... to len tak na okraj  ah:

len ci to boli tiez take vrieskanice :D sa mi zda ze sme tam chceli ist raz.. tam sa organizovalo cosi take ze stage pre mlade kapely, neviem preco potom nic z toho :P tu je to fakt chara.. neni de hrat. zatial sme viac hrali mimo ke ako v ke (2:1... dokopy 3 koncerty :D ) za ery psx more co bolo :D  bužňa, zoo, colosseum, peklo, butterfly stary novy  :j_cheesy: teraz? khoi akurat
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

JCube

nj dost bieda to tu je...uz vam ostava jedine steelka... :D