• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

FreeSummer 24.07.2010 KE

Started by Johny Bravo, 26.07.2010, 00:12:48

« predchdzajce - alie »

plexisklo

I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Johny Bravo

ale neviem preco nedaju o tyzden skorsie.. vtedy je stale dobre pocasie :)

TheOne

Quote from: Johny Bravo on  26.07.2010, 16:53:57
ale neviem preco nedaju o tyzden skorsie.. vtedy je stale dobre pocasie :)
je to zadarmo, a preto ani pocasie nemal kto podplatit  :p:  ;D

mishelka

a vies co? mne to az tak moc nevadilo, teda az na to mierne blatko, aspon sa z teba neleje ked tancujes :) ale rano bola riadna kosa ked sme cakali hodinu na autobus :D

ApokalypS

decka, len sa chcem spytat, vraj okolo jednej boli The Prodigy, co je na tom pravdy?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

:trestac:

TheOne

Quote from: mishelka on  28.07.2010, 14:52:53
a vies co? mne to az tak moc nevadilo, teda az na to mierne blatko, aspon sa z teba neleje ked tancujes :) ale rano bola riadna kosa ked sme cakali hodinu na autobus :D
ja som tam teraz nebol, ale minule aj predminule som bol, a to boli zazitky na cely zivot, proste pecka(hlavne dobre zazitky), to ani nehovorim., oblecenie take spinave ze na 2x trebalo prať :D
Quote from: ApokalypS on  28.07.2010, 15:40:22
decka, len sa chcem spytat, vraj okolo jednej boli The Prodigy, co je na tom pravdy?
urcite nie si myslim:P to by skor boli v steelke a nie na nejakej luke nad kvp na stagei s velkostou 3x3 metre .P a ani v line-upe neboli .p
..nebol som tam takze neviem s istotou povedat, ale ze tam boli je asi taka pravdepodobnost ze tam vystupila aj nirvana a bob marley :P  ;D

ApokalypS

tak poprve, nirvana a bob marley su uplne ineho zanru, to mas pomylene ;)
tak vraj bolo pocut "voodoo people" a ine songy od nich, tak asi len niekto mixoval od nich :)
nehadam sa, len sa pytam

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cheMicka

Quote from: TheOne on  28.07.2010, 16:20:28
Quote from: mishelka on  28.07.2010, 14:52:53
ja som tam teraz nebol, ale minule aj predminule som bol, a to boli zazitky na cely zivot, proste pecka(hlavne dobre zazitky), to ani nehovorim., oblecenie take spinave ze na 2x trebalo prať :D
Quote from: ApokalypS on  28.07.2010, 15:40:22
urcite nie si myslim:P to by skor boli v steelke a nie na nejakej luke nad kvp na stagei s velkostou 3x3 metre .P a ani v line-upe neboli .p
..nebol som tam takze neviem s istotou povedat, ale ze tam boli je asi taka pravdepodobnost ze tam vystupila aj nirvana a bob marley :P  ;D

:D :D :D loool :D

apokalyps, kebyze prodigy prisli hrat do ke tak to by bol zazrak asi . a urcite by neprisli hrat na free summer kde boli takmer vsetci amatersky djs, ktori ani nedostali zaplatene zato ze tam hrali kedze cely ten "fest" bol zadarmo.

theone, :D :D dobre si zahnojil :D :D nirvana a bob marley :D :D to by najprv musel kurt cobain a bob marley vstat z mrtvych aby sem prisli :D

TheOne

Quote from: ApokalypS on  28.07.2010, 16:44:05
tak vraj bolo pocut "voodoo people" a ine songy od nich, tak asi len niekto mixoval od nich :)
nehadam sa, len sa pytam

preto som ich spomenul lebo su pekne dlho mrtvi (co je samozrejme skoda), a skadial mas tu info o prodigy ?:P mozno tam bol dakto kto sa volal DJ prodigy :D

chemicka: no ved taka je pravdepodobnost ze by tu boli oni dvaja ako ze by bolo na FS aj prodigy  ;D

ApokalypS

Quote from: TheOne on  28.07.2010, 18:58:02
..
preto som ich spomenul lebo su pekne dlho mrtvi (co je samozrejme skoda), a skadial mas tu info o prodigy ?:P mozno tam bol dakto kto sa volal DJ prodigy :D
..
pocul som, viac ta nemusi trapit..
a uz som to vysvetlil, ze asi len niekto pouzil nieco z ich repertoara

TheOne

Quote from: ApokalypS on  28.07.2010, 19:02:48
..
..
pocul som, viac ta nemusi trapit..
a uz som to vysvetlil, ze asi len niekto pouzil nieco z ich repertoara

ok  :thumbs-up:

cheMicka

Quote from: ApokalypS on  28.07.2010, 16:44:05
nehadam sa, len sa pytam

chemicka: no ved taka je pravdepodobnost ze by tu boli oni dvaja ako ze by bolo na FS aj prodigy  ;D

ta to je dost dobre prirovnanie. 1. nirvana a bob marley maju minimum spolocne s hudbou prodigy a po 2. clenovia prodigy ziju

ApokalypS

presne na to som narazal i ja, ale uz to nechajme tak :)

mishelka

ApokalypS

dakujem za odpoved :) presne to mi stacilo precitat

domino3d

fasa bolo, len som musel ist het skoro

@TheOne: jop zazitky z tade su furt fasa  

prodigy neboli, mozno dakto sa tak len volal sak ceknite ich stranku ....freesummer.sk alebo tka nejak nece sa mi pisat
vivat academicus

Buciak

Na FS chodim pravidelne, tento rok som sa ho zucastnil uz po siedmy krat. Kazdym rokom sledujem zmeny, napriklad posledne dva rocniky si vsimam, ze tam chodia 13 a 14 rocne decka a pobehuju s flasou v ruke akoby sa nechumelilo. O hodinu a pol na mraky a nevedia sa postavit na vlastne. Jasne ze ja som mal 16 ked som tam bol poprvy krat ale to bolo o niecom inom. Aspon som uz chodil na strednu a mal som obcanak :) 
Toto by sa malo zmenit aby si to zachovalo ako taku uroven, no zial na festivale, na ktorom je vstup volny a zaroven nekontrovatelny  sa taketo nieco zabezpecit neda. Skoda, lebo moc mu to na krase nepridava.

psicho

co ma kvalita festivalu spolocne s vekom decek ? ....poviem ..... NIC
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

domino3d

Quote from: Buciak on  24.08.2010, 00:11:21
...
tam chodia 13 a 14 rocne decka a pobehuju s flasou v ruke akoby sa nechumelilo. O hodinu a pol na mraky a nevedia sa postavit na vlastne.
...

a preto tam je stale jedna sanitka  :emot-drunk:
vivat academicus

ApokalypS

a preto sa ho radsej nezucastnujem :)

psicho

Quote from: Domino3D on  24.08.2010, 02:39:33
Quote from: Buciak on  24.08.2010, 00:11:21
...
tam chodia 13 a 14 rocne decka a pobehuju s flasou v ruke akoby sa nechumelilo. O hodinu a pol na mraky a nevedia sa postavit na vlastne.
...

a preto tam je stale jedna sanitka  :emot-drunk:

sanitka je tam preto lebo sanitka musi byt , aj keby tolko tisic ludi si basnicky citalo navzajom v kruhu aj v tedy by sanitka tam bola
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

kOsTi

njnj na Pohode nic som take hrozne cely cas nevidel a uplne posledny den uplne na konci typek pri nas epilepticky zachvat dostal... :/
:trestac: