• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

FORUMOVICA

Started by nighthunter, 01.02.2007, 22:52:55

« predchdzajce - alie »

maca

a aj to je za mrezami :j_cheesy:
I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

woody

nika abo nebra to mi je jedno :P v nike je vyhoda biliard+blue moon v nebre kava+finsky dych :D

pUf

no v nike som nebol ale glide tam chodi tak jeho asi dotiahnem  :laugh:

co sa tyka veci ako finsky dych, blue moon, hudakova pomsta, dzurinov integral tak to mna velmi netoto lebo to drahe tak pit  :laugh: :laugh:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

psicho

hudakova pomsta :D :D :D :D OMG LOOHOOOOOOHOOOOOOOLLLLLL dzurinov integral LOHOHOOOOOOOOOOOOHOOOL
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

psicho

ja som sa rozhodol , budem pit len hawanu s kolou ,taze vyberte take miesto kde take maju :P

pUf

inak na to ked sa chcete dorazit a zaspat pod stolom je dobre aj orendacove prekvapenie, popripade ak chcete ist az na dno tak hlavacovej tajomstvo  :alc:

psicho: nevim de maju totu hawanu ja take ani neviem ako chuti alebo vyzera  :laugh:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

mrkvy

looooool, ludia, vy uz nad cim rozmyslate? Takto poldeci rumu a deci kofoly nestaci? Abo bororo so sprite-om, popripade trojkombinacia cuco+alpa+sumienka?? ;) Inak fakt by sa mohol urobit cisto topic, ze kto pojde a kde a kedy to bude bo som teraz mimo z teho... ;) Thx ppl... :) Inak fanfo, presne Teba a Strickeho som myslel, ked som pisal, ze niekoho splasim.... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

fanfo

Quote from: mrkvy on  08.02.2007, 03:32:14
looooool, ludia, vy uz nad cim rozmyslate? Takto poldeci rumu a deci kofoly nestaci? Abo bororo so sprite-om, popripade trojkombinacia cuco+alpa+sumienka?? ;) Inak fakt by sa mohol urobit cisto topic, ze kto pojde a kde a kedy to bude bo som teraz mimo z teho... ;) Thx ppl... :) Inak fanfo, presne Teba a Strickeho som myslel, ked som pisal, ze niekoho splasim.... ;)

to som si hned myslel a tote cudne zabijacke drinky co pUf popisal tak by som velmi nerad okostoval, mozno keby som nevedel nazov :emot-LMAO:

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

mrkvy

Aj tak je najlepsia tramovica, alebo sancomet... :D :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

kane77

Quote from: psicho on  07.02.2007, 00:50:03
ja davam navrh Gabriela , Stars, Rapsodia , alebo Vitriol :D :D :D ,alebo co tak spravit to v Moldave ????

moe... v moldave! tam som uz jak davno nebol... :drink:
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

psicho

novydis :D zriesim kurvy :D :D :D

Zuzka

psicho

a teba to naco zaujima :D :D :D vsak tysi zenska ??? alebo lezba? alebo bi ??? ...ale samozrejme fajne fajnucke ,jedna basen

Zuzka

ja nie som nic z uvedenych kategorii, ale nepaci sa mi sposob tvojho vyjadrovania :-)

DeeL

na psicha si raz zvyknes... ja ho radsej nekomentujem uz niekedy... a este k tomu ale co si povedala... psicho tam vymenoval aj normalnu zenu (hned prve) ... ani to nie si??? :)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Zuzka

ked ma stretnes....uvidis :-P

DeeL

no na fotke si celkom normalne vyzerala... tak snad to bola tvoja fotka ;) ... ale ked chces prekvapenie... nech bude po tvojom :D

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mrkvy

Tha ja som beztak celkovo zvedavy.. By sme si mohli potom dajake visacky porobit... ;) Naj vieme kto je kto.. :)
(\__/)
(O.o )

DeeL

neeee... ja si spravim masku aby som vyzeral ako moj avatar... sak ma nemozu vsetci spoznat... aj tak ma uz polka fora pozna a ja ich nie...

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Zuzka

Quote from: DeeL on  09.02.2007, 02:23:20
no na fotke si celkom normalne vyzerala... tak snad to bola tvoja fotka ;) ... ale ked chces prekvapenie... nech bude po tvojom :D
este dobre ze celkom normalne :D

Zuzka

Quote from: DeeL on  09.02.2007, 02:28:43
neeee... ja si spravim masku aby som vyzeral ako moj avatar... sak ma nemozu vsetci spoznat... aj tak ma uz polka fora pozna a ja ich nie...
nerooob ziadnu maskuuuu ..ten ujo neni pekny na avatare

mrkvy

Quote from: Zuzka on  09.02.2007, 02:31:09
Quote from: DeeL on  09.02.2007, 02:28:43
Len aby to potom nebolo este horsie........  :huh2:  ;)
(\__/)
(O.o )

DeeL

Quote from: Zuzka on  09.02.2007, 02:31:09
a to akoze ja som krajsiiii? :smirk: ... diiiik :)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Zuzka

mrkvy : nechame sa prekvapit :-)

DeeL

thaaaa... teraz... asi si ma sklamala.... kto vie ci vobec pridem :P

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)