• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Forumovica 2011

Started by hrmill, 12.09.2011, 05:13:04

« predchdzajce - alie »

paloSK

Quote from: radix on  16.09.2011, 03:03:36
ja pala ani nepoznam a nemam potrebu poznat...a urcite nebudem riesit ci a komu to vyhovuje poviem datum miesto a bud niekto pride alebo nik...
Ale tu ide o to, ze ja mam potrebu spoznat teba. Navrhujem aby sa hlasovalo, v ktory den to bude. :baaa:
:D

radix

ok daj navrh zahlasuj si a mozem ti povedat ze vysledok bude stvrtok

hrmill

ja pala ani nepoznam a nemam potrebu poznat...a urcite nebudem riesit ci a komu to vyhovuje poviem datum miesto a bud niekto pride alebo nik...

nie az tak celkom ale  :thumbs-up:

paloSK vzdy to bolo vo stvrtkok bo v piatok nieje skola a ked to niekto prezenie s chlastom je vsetko ok bo na 90% moze grckat v piatok a nemusi ist do skoly(robotu neratam to su individualne sracky :P )
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

cheMicka

Quote from: hrmill on  16.09.2011, 07:41:16

paloSK vzdy to bolo vo stvrtkok bo v piatok nieje skola a ked to niekto prezenie s chlastom je vsetko ok bo na 90% moze grckat v piatok a nemusi ist do skoly(robotu neratam to su individualne sracky :P )
preto je to vo stvrtok, lebo v piatok vela ludi odchadza domov, alebo ma vlastne plany s vlastnou partiou

paloSK

Quote from: cheMicka on  16.09.2011, 20:20:23
Quote from: hrmill on  16.09.2011, 07:41:16

preto je to vo stvrtok, lebo v piatok vela ludi odchadza domov, alebo ma vlastne plany s vlastnou partiou
Ved ok, len som napisal ze som vo stvrtok zaneprazdneny. ;)
:D

t0Mi

Quote from: cheMicka on  16.09.2011, 20:20:23
... tak sa nebude zahadzovat s cudzou partiou predsa ...

Safyia

takze padlo nejake rozhodnutie? Alebo sa chysta nieco? :D Co tak buduci stvrtok? :)

hrmill

nico sa mi zda ze sa dohadovalo na IRC ale som si nie celkom isty
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

radix

jj buduci stvrtok casopriestor ujasnim neskor kto je na irc vie kto nie ma smolu :P

ApokalypS

Quote from: radix on  20.09.2011, 20:49:25
jj buduci stvrtok casopriestor ujasnim neskor kto je na irc vie kto nie ma smolu :P
aha, takze sukromna party (ircovica), ziadna forumovica :/
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

:trestac:

radix

nighthunter

ja odchadzam 1.10 prec. takze buduci tyzden cim skor
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

v_oid

Ing. nemtom

sak buduci stvrtok stihas akurat, coje!
brix will be shat

hrmill

Dobre datum je dohodnuty 29.9.2011 okolo 19:00 alebo 20:00 uz len miesto treba

ApokalypS

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

smutnucke... ja by som dosiel keby som nebol na druhom konci sveta
:trestac:

Agamemnon

ja dôjdem :) a už sa vie, že kde? :)
All code is crap.

42

radix

Quote from: Agamemnon on  24.09.2011, 02:11:31
ja dôjdem :) a už sa vie, že kde? :)
tento tyzden sa posnazim

ApokalypS

radix

ok snazim sa odhadnut pocet svoje random cisla mozete davat do zajtra kym to nepojdem rezervovat a potom poviem kde :x

Agamemnon

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

odhad :D 20 :)
All code is crap.

42

Ing. nemtom

brix will be shat

Safyia