• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Forumovica 2011

Started by hrmill, 12.09.2011, 05:13:04

« predchdzajce - alie »

hrmill

no tak ako ludia bude toho roku nieco alebo ... (viem ze "stara" zostava by sa rada pridala, mozno sa aj prida), ocakavam tu navrhy kde a kedy v neposlednom rade KTO :)

EDIT: 29.9.2011 Bambalina štvrtok o 19:00 vdaka patri radixovi za rezervaciu
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

t0Mi

No tak u mna doma teda nie po tom co bolo naposledy.. Aspon nejake pohare ste mi mohli nechat nerozbite.. :D Ale pridem..

kilomassa

pivny klub maju tam zahradku vo dvore ... a pridem ... dufam,ze pride dost ludi

mishelka

Quote from: t0Mi on  12.09.2011, 14:30:40
No tak u mna doma teda nie po tom co bolo naposledy.. Aspon nejake pohare ste mi mohli nechat nerozbite.. :D Ale pridem..
u teba bola forumovica? uff :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Agamemnon

ja pridem tiez, ak sa nieco zorganizuje :)
All code is crap.

42

tommy-sv

Myslim ze aj ja. Teda - rad by som, ak casopartnerskopriestorove okolnosti dovolia :D
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

Safyia

:) Ak budem casovo dostupna rada pridem! Ja by som navrhla datumk koncom septembra - zaciatkom oktobra, najlepsie vo stvrtok ako obvykle, ked su ludia este v KE a co sa priestorov tyka tak to mi je sumafuk :D

radix

ja vopred ohlasujem ze nic neorganizujem/neobjednavam/neregistrujem ;)

hrmill

ako Safyia pisala mohlo by to byt koncom septembra - zaciatkom oktobra vo stvrtok, miesto sa dohodne (hadam :D ), skor by som rad vedel aky bude zaujem a vopred informujem ze ja to neorganizujem ja som sa len spytal ci nieco bude :P
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kilomassa

ta newem dajaku reklama by sa mohla spravit tej forumovici ne?

radix

ach no dobre tak to zorganizujem ked uz mate seci pici :(

Ing. nemtom

radiiiiiiiix, ty este zijes? :D
brix will be shat

esperian

ja by som sa tiez zucastnil ak by mi to cas dovolil, kedze na poslednej sa mi to celkom pacilo aj ked som tam nikoho nepoznal  ;D

Quote from: hrmill on  14.09.2011, 01:51:27
sak o to ide spoznat sa / stretnut sa po dlhej dobe :)
jj, len z pociatku take cudne mi tam bolo sediet, lebo predpokladam ze tí ktorí tam boli sa povecine poznali, aspon mi to tak pripadalo... ale potom uz pohoda, odporucam kto este nebol  ;)

hrmill

Quote from: esperian on  14.09.2011, 01:48:11
ja by som sa tiez zucastnil ak by mi to cas dovolil, kedze na poslednej sa mi to celkom pacilo aj ked som tam nikoho nepoznal  ;D

sak o to ide spoznat sa / stretnut sa po dlhej dobe :)

stricky

ale ved pridem, co by som neprisiel...

paloSK

Quote from: Safyia on  12.09.2011, 22:13:37
:) Ak budem casovo dostupna rada pridem! Ja by som navrhla datumk koncom septembra - zaciatkom oktobra, najlepsie vo stvrtok ako obvykle, ked su ludia este v KE a co sa priestorov tyka tak to mi je sumafuk :D
Mne stvrtok fest nevyhovuje. 
:D

fakovnik

No termín čo vyhovuje každému pravdepodobne neexistuje :)

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

Safyia

Super, pre PaloSK nevyhovuje, tak to je dokonaly termin, musi to byt stvrtok! :D :D

v_oid

+1 ked pojde aj dakto koho poznam ;))

paloSK

Quote from: Safyia on  15.09.2011, 17:02:24
Super, pre PaloSK nevyhovuje, tak to je dokonaly termin, musi to byt stvrtok! :D :D
Som sklamany, Safyia !  :(

esperian

Quote from: paloSK on  15.09.2011, 23:25:37
Quote from: Safyia on  15.09.2011, 17:02:24
Som sklamany, Safyia !  :(

Neber to až tak važne  ;)

fakovnik

Veď sa to ani nedalo brať vážne s tými dvoma "Cheesy"     :D

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

radix

ja pala ani nepoznam a nemam potrebu poznat...a urcite nebudem riesit ci a komu to vyhovuje poviem datum miesto a bud niekto pride alebo nik...

paloSK

Quote from: fakovnik on  16.09.2011, 02:56:17
Veď sa to ani nedalo brať vážne s tými dvoma "Cheesy"     :D
:thumbs-up: