• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

FORUMOVICA 2009/2010

Started by radix, 08.09.2009, 03:15:38

« predchdzajce - alie »

t0Mi

no hey prezencku a oscanujeme a najblizsie to bude ako plagat :D

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

t0Mi

kam ? pockat to je dneska ??

ApokalypS

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cheMicka

coooo? ani ja som nevedela ze to je dnes  :o

ApokalypS

lol.. :D

no ta sa rychlo oblecte.. lucka ty sa namaluj a vsetko, co k tomu patri.. (t0Mi, aby som ti nekrivdil, ty ak chces tak sa tiez kludne namaluj) a o pol hodinu vas cakame v meste..

t0Mi

picu si robim :D viem ze to je dnes ale no nejak nestiham :d dojst
teda ja aj dojdem len este neviem kedy

ApokalypS

klypso online.. jebat taku ucast :/
samozrejme dakujeme vsetkym ktorym dosli..

radix

ved dobre bolo :( len mne nie :'(

Ing.Veduci

Quote from: ApokalypS on  25.09.2009, 04:25:53
klypso online.. jebat taku ucast :/
samozrejme dakujeme vsetkym ktorym dosli..
kua, ta mne akurat padol povodny plan na vecer, ta som myslel, ze dojdem este aspon na zaver... :(

kto kazdy sa vlastne ukazal?
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

t0Mi

Nuda. Povodne som chcel postnut svoj tisici post do Mam vypite a som na nete, ale vlastne som skoro triezvy. Sklamala ma ucast.

No a kedze to je tisici post tak myslienka na zaver:
"Pride cas, ked bude voda drahsia ako zlato, myslienka dolezitejsia ako ciny a pamiatka cennejsia ako sucasnost. Do tej doby nad tym mozete premyslat, alebo sa na to vykaslat a zit."

Ja

cheMicka

Quote from: t0Mi on  25.09.2009, 04:56:10
"Pride cas, ked bude voda drahsia ako zlato, myslienka dolezitejsia ako ciny a pamiatka cennejsia ako sucasnost. Do tej doby nad tym mozete premyslat, alebo sa na to vykaslat a zit."

Ja
:thumbs-up:

kilomassa

neviem no mne sa pacilo

kOsTi

sak nemusi sa stale pit do odpadnutia :)
:trestac:

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

t0Mi

Pusta

ale vsak ja som kukala fotky na FB tak ste tam mali doste dobru ucast ...este aj 3 dievcata ...ta co viac vam treba ?

t0Mi

Bez teba to nebolo ono..

Pusta

uuuuurcite...bezomna ste si nemali z koho srandu robit  :pusta:

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Ing.Veduci

Quote from: Pusta on  25.09.2009, 17:54:10
ale vsak ja som kukala fotky na FB tak ste tam mali doste dobru ucast ...este aj 3 dievcata ...ta co viac vam treba ?
suhlas
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

t0Mi

Tie fotky dajte inam, nema kazdy facebook.

Ing.Veduci

Quote from: t0Mi on  25.09.2009, 19:43:19
Tie fotky dajte inam, nema kazdy facebook.
cozeeeeeeeeeee  :o :D

radix

hlavne nie na pokec :/ ten nemam ja :(

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)