• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Forumovica #?

Started by altlavista, 18.01.2008, 03:23:17

« predchdzajce - alie »

Isiel by si na forumovicu, ktora by sa konal po skuskovom obdobi resp. prvy tyzden letneho semestra?

Ano, na 100%
12 (15%)
Asi hej, ked ma nezbali Scarlett Johansson/Robbie Williams
16 (20%)
Tak 50 na 50 - ked vsetko vyjde mozno dojdem
25 (31.3%)
Skor nie... asi budem mat lepsie na praci
11 (13.8%)
Nepridem... nemam vas rad
16 (20%)

Total Members Voted: 77

Pusta

mas ete nejake Eso v rukave s cim budes provokovat ?  ak:

ywetka

aj ja som uz spat  bp fajne bolo fajne... len som prepasla posledny nocny spoj, pUfko siel sam (a nenarokoval si na ziaden shot, asi bol fakt chory  ak:)  ale tak nevadi..., urcite to stalo cele za to!  :hug: mozete lutovat kto ste neboli.  :smirk:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

ywetka

btw, pUf, ked mas fakt teplotu tak dlho, tak to par dni poriadne vylez... cele to znie ako nevylezana prechodena chripka a to je asi to najhorsie, co sa moze stat.  :j_shocked: poznam par ludi, ktori s tym mali neskor riadny problem, viem, zniem jak stara mama, ale co uz, i don't care...  bn  :j_undecided:

DeeL

aj ja som uz davnejsie doma, ale som sa nie a nie dosta k foru... aaa z nevysvetlitelnych pricin ma nenormalne boli chrbat dnes ze tu asi ani nebudem uz dlho radsej... aaaaa co sa tyka forumovice... taaaaak to bolo teda ludiiiii... najlepsie, ze si aj tak asi nebudem vsetkych este pamatat, ale tak bolo celkom fajn... tolko ludi a vsetkeho... stricky spamoval pusi na kazdeho   (nanestastie) chalana... tazko povedat preco, ale sak bolo fajn... aaaa skoda len, ze niektori ludia odisli este skor ako ja (vsak eminkaa ci mishela) aaa zasa kopec ludi som ako tak spoznal...
aaa chybala mi tam Pusta, bo cas co som mal vyhradeny tam na rozpravanie s nou mi akosi ostal bez rozpravania...
taktiez smola, ze Zuzka(Candy) bola natolko unavena, ze nedosla, bolo fajn, mala si prist ;) ale tak skusim odpustit...
aaa v neposlednom rade sa chcem podakovat JCube za vybavenie podniku, bo bolo vazne fajn aaa aj za donesenie stolicky ;) ... potom pokecame snad aj viac este ;)

dobru noc kazdemu

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

ywetka

jj dobru nocku... ach jaj, ten seminar zajtra... to bude...  ap no co uz... teraz len...spinkaaaaaaaaaaat  bp br

DeeL

ach jaaaj... to som zasa toho vela napisal...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

radix

Quote from: Pusta on  22.02.2008, 04:57:02
noo kazdopaaadne PUSTA PWNED eminku,fanfa,strickyho,Veduceho a predpokladam ze radixa (ale to si nie som ista)  :D

som sla v tom istom buse ako vy na forumovicu  :h_laugh:

p.s. Stricky je pritazlivy mlady muz na pocudovanie  :emot-LMAO:
ten pritazlivy budem urcite ja  ah:

hrmill

tak Jcube bo v pohode sak zbadate foto ____ ale posledne ino o no co bolo ze sa zhovarak s panom zachodom tak neviem neviem co bude na toto vraviet ze to sem pisem asi ma v skole prizabije ale neva ________ inak bolo SUPER az na tu cestu dom 1 hod slapat pesi cez cele KE da cloveku riadne zabrat
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

hrmill

Quote from: DeeL on  22.02.2008, 07:23:45
ach jaaaj... to som zasa toho vela napisal...

co vela napisal pokial som to vsetko precital uff to teda bolo
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

radix

tak tak mna nohy bolia ze az :D ale konenc "doma"

hrmill

boha radix sa stazuj ja som mal dalsich 20 min pesi

radix

radsej ne :D idem spat caw este dockaj na strickyho OT v min20temach a je :D

hrmill

hehe spongia  :puf: srticky sorry ale nedalo mi to

nighthunter

no uz sme doma aj s altlavistom

fotky zverejnime rano, ked bytriezvieme

fakt super bolo, najlepsia forumovica aka kedy bola mozete lutovat ze ste neboli

altlavista : "parada"
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

no jo, forumovica bola bmobova, ja sa teraz premaham ist na briku na 7.30 do skoly... ale ta este neviem ze co a ako,
btw1: tiez som slapal s hrmilom a radixom
btw2: nejaka tycka sa plava v zachode, ked zistim od koho - dam vediet, ale mam pocit ze viem kto to bol :D
btw3: ja nie  bq

plexisklo

bleh..kedy bude dalsia?   :emot-rolleyes:
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

mUf

boli ma hlava v zaludku divne deje prebiehaju robotu som pokladol :j_grin: to znamena ze bolo dobre:D:D uz sa vytesujem na dalsiu:) :alc:
mUf :zuzka: ywetku
UHMUHM.. :D

kOsTi

podla mna... milanko 4eva!!!!

a Pusta: nikoho si nic nepwnla ... to je skor "zbabely cin rok" ... medailu si zasluzis...
:trestac:

Pusta

jaaaj jak super vam bolo  :emot-rolleyes:

kOsTi

no este ze si to nedosla pokazit svojou pritomnostou :P

a btw... ja viem ze sa ti sniva o mne ;)

Pusta

nooo predstav si ze to niesi ani ty  :emot-LMAO: ... beriem prasky proti nocnym moram

stricky

vsak Pusta este nieco bude chciet od nas

JCube

poslusne hlasim ze som prezil...je mi zle... :mishela
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

:) no chvala bohu ze zijes...

stricky