• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Forumovica #?

Started by altlavista, 18.01.2008, 03:23:17

« predchdzajce - alie »

Isiel by si na forumovicu, ktora by sa konal po skuskovom obdobi resp. prvy tyzden letneho semestra?

Ano, na 100%
12 (15%)
Asi hej, ked ma nezbali Scarlett Johansson/Robbie Williams
16 (20%)
Tak 50 na 50 - ked vsetko vyjde mozno dojdem
25 (31.3%)
Skor nie... asi budem mat lepsie na praci
11 (13.8%)
Nepridem... nemam vas rad
16 (20%)

Total Members Voted: 77

Pusta

na to nemam pravo  :h_lipsrsealed:

milanko

ja tiez viem kto to jeeeee :D hehe
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

milanko

skusim si len tipnut...   nepomoze to ...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

hrmill

heej este aj ty ju v tom podporuj mal by si drzat so mnou a nie proti mne  am  :puf:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

milanko

nene... ja viem o kom je rec... hehe...
(\__/)
(O.o )

kOsTi

ked bude chciet tak to povie sama ;)
:trestac:

milanko

(\__/)
(O.o )

kOsTi

radix

altlavista

uhhhh ta ste sa rozbehli...
kosti... verim ze prides... uvidime jak to vypali

bo nebudem mat kde spat potom :D

fanfo

2 altla: vsak pri najhorsom u niekoho na intraku

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

JCube

deadline je v utorok...bude sa este prihlaste alebo odhlaste z forumovice..!!!!!
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

to nam uz neporastie pocet prihlasenych? som cakal ze nas bude aspon 30 :D

JCube

nepotrebujem vediet presne..ale kapacita salonika je 25 ludi...nechcem aby niekto stal na jednej nohe v kute... :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

podla mna o nebude ani 20 takze v poho...

mishelka

Quote from: kOsTi on  10.02.2008, 22:54:28
tak sa jej zrusi :P
nezruší :P
Quote from: milanko on  11.02.2008, 22:24:21
a mas to .. teraz nepojde ani jedna ked vedia ze budes na nich cumiet :D
mne nevadí keď na mňa bude niekto čumieť, prečo by malo :D veď nech si čumí keď má načo :emot-prettywink:

no a čo sa týka PLAVÁRNE: prehlasujem teraz oficiálne verejne, že ja pôjdem na plaváreň 17:00 (približne, možno 10-15 minút neskôr kôli priateľovi - pohyblivá pracovná doba... :ohmigod:). Takže kto chce, pridajte sa, stretneme sa tam. bq bq bq Kto nechce, má smolu, neuvidí ma plávať :P :sigh: :emot-LMAO:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

stricky

noo pozeram teraz rozvrh a a od druhej do 16.40 mam Elektro. materialy .... ale kedze to je prednaska... tak mozno dobehnem aj ja... len co to poriesim s veducim a fanfom.... (co tam po Mishele... br)

fanfo

stricky

fanfo

ta ja si vlozim daco na plavanie a este uvidim, aj tak v sobotu budem v aquaparku  bq

stricky

kOsTi

co mas stale s tym "Q?" ??

fanfo

aQuapark Tatralandia aQuacity Poprad Thermal Park Bešeňová  ;) tam mas 2x Q (especialy 4 stricky)

stricky