• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Forumovica #?

Started by altlavista, 18.01.2008, 03:23:17

« predchdzajce - alie »

Isiel by si na forumovicu, ktora by sa konal po skuskovom obdobi resp. prvy tyzden letneho semestra?

Ano, na 100%
12 (15%)
Asi hej, ked ma nezbali Scarlett Johansson/Robbie Williams
16 (20%)
Tak 50 na 50 - ked vsetko vyjde mozno dojdem
25 (31.3%)
Skor nie... asi budem mat lepsie na praci
11 (13.8%)
Nepridem... nemam vas rad
16 (20%)

Total Members Voted: 77

hrmill

mne to tiez nejako extra nevadi ked sa v miestnosti fajci pokial to nieje tak ze sa da ten dym krajat ____ ale preferujem nefajciarske prostrdie
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

milanko

minule som bol v PO vo Vcku... a tam maju fajciarsku miestnost... dam ten dym mozes krajat... sa tam postavis a ani nemusis fajcit... len kozou vstrebavas nikotin.....
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

ywetka

Quote from: DeeL on  21.01.2008, 20:17:00
no a tak ako uz sa tu niekto snazil nacrtnut, tak posledny tyzden skuskoveho je relativny pojem, kedze pre tretiakov skuskove konci 8.2. a pre prvakov, druhakov a inych nekonciacich 15.2.
ja osobne tu ale (ked sa vsetko tak podari ako by som chcel) nebudem vo februari do toho 10.2. cize asi lepsie sa orientovat na koniec skuskoveho netretiakov... aaa jasne, ze sa nefajci ;)

mne konci skuskove 30. marca :D ale fakt... hehe
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

hrmill

coo pocuj to si na akej fakulte alebo rocnik ??
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

Quote from: hrmill on  22.01.2008, 00:23:05

ap
:trestac:

pUf

Quote from: hrmill on  22.01.2008, 00:23:05

:j_cheesy:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Ing. nemtom

brix will be shat

hrmill

co sa tu rehocete na mojej zajebanej hlaske  ao

Ing. nemtom

ywetka je doktoran[dt]ka
brix will be shat

hrmill

jaaj to som mal ja skade vediet hee ??

pUf

Quote from: hrmill on  22.01.2008, 00:34:30
co sa tu rehocete na mojej zajebanej hlaske  ao
jj Ing. ywetka :)

to vie kazdy :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Ing. nemtom

to patri medzi zakladne znalosti na fore:P
brix will be shat

kOsTi

vseobecna forumo-inteligencia :)

hrmill

no tak to ja nemam co uz _____ ale si to aspon priznam   :hammer:

altlavista

to je zaklad mudrosti :)

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

veru to som vedel aj ja... ze slecna je doktor... :D btw1: tiez som za nefajciarsku... bo ani ja ne :smokin: takze tak, btw2: podla poolu uz sme kolki na forumovicu? nejako mnoho

hrmill

u mna je to neiste bo neviem ci v tedy budem v KE ale ak hej tak pridem kuknut kto vlastne ste  :naughty1:

stricky

ja som sa prvykrat bal ozvat... :D ked som kOstiho videl.... :naughty1:

pUf

kOsti je taky .. hmm.. nesympaticky?  :j_cheesy:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

stricky

len tak posobil ked som sa ho spytal ci su to chlapci fora:
K: zalezi od toho kto sa pyta... a tak zvlasnte potom na mna pozrel
S: stricky
K: jasne... chalpci sa predstavili a potom sme sli na caj do Promile... :D teda aspon ja

kOsTi

hej, to tak bolo? ja uz ani neviem... ale veru, veru... bojte sa ma!  :hammer:

LNC

ja mam 8.2. este opravak, tak kedy to bude presne?
inak som za nefajciarske miesta...
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

mishelka

tak prosím pekne keďže moja pamäť je dosť hlúpa a nebudem sem chodiť každý týždeň aby som zistila po prečítaní sto spamov že neviemkedy bude fórumovica, tak mi to nejakým spôsobom oznámte (dakto si to dajte do avataru abo čo ja viem ako), lebo ja zabudnem že nejaká bude ah: :j_cheesy:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D