• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Forumovica #?

Started by altlavista, 18.01.2008, 03:23:17

« predchdzajce - alie »

Isiel by si na forumovicu, ktora by sa konal po skuskovom obdobi resp. prvy tyzden letneho semestra?

Ano, na 100%
12 (15%)
Asi hej, ked ma nezbali Scarlett Johansson/Robbie Williams
16 (20%)
Tak 50 na 50 - ked vsetko vyjde mozno dojdem
25 (31.3%)
Skor nie... asi budem mat lepsie na praci
11 (13.8%)
Nepridem... nemam vas rad
16 (20%)

Total Members Voted: 77

kOsTi

presne... a nekrut ocami bo si spravis uzol :j_cheesy:
:trestac:

pUf

ne ja som sikovny  :bananawrite:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

hrmill

si spravis rovno namornicky co  :D
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

pUf

nie ja viem iba taky obycajny :(
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

JCube

mal by si sa naucit... :D uzly co nerozviazes... :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

len tak pre info... netreba pockat kym nebudeme mat rozvrhy? ze by sme videli ktory den dame forumovicu?

nighthunter

a co tak posledny tyzden skuskoveho stvrtok ?

co ma dakto este skusku piatok ?

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

hmm.... to by hadam aj slo....aspon teda pre mna... nech sa vyjadria aj ostatni spameri

milanko

to je kedy posledny tyzden skuskoveho ? ved ja ani neviem kedy sa skola zacina :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

pUf

tretiakom zacina 11.2.
ja uz mam rozvrh pol roka ked nie viac  :j_cheesy: pondelok a stvrtok su moje skolske dni :j_cheesy:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mishelka

no neviem ktorý štvrtok chcete ísť.. Po skúškovom by som aj mohla ale nechcem ísť niekam kde sa moc fajčí lebo to nemám moc v láske a je mi z toho zle...

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

JCube

Quote from: mishela on  21.01.2008, 18:52:54
no neviem ktorý štvrtok chcete ísť.. Po skúškovom by som aj mohla ale nechcem ísť niekam kde sa moc fajčí lebo to nemám moc v láske a je mi z toho zle...
mozem zobrat aj miesta v nefajciar casti...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

nighthunter

lol JCube, z teba by bpl dobry manazer

DeeL

no a tak ako uz sa tu niekto snazil nacrtnut, tak posledny tyzden skuskoveho je relativny pojem, kedze pre tretiakov skuskove konci 8.2. a pre prvakov, druhakov a inych nekonciacich 15.2.
ja osobne tu ale (ked sa vsetko tak podari ako by som chcel) nebudem vo februari do toho 10.2. cize asi lepsie sa orientovat na koniec skuskoveho netretiakov... aaa jasne, ze sa nefajci ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

milanko

nefajciar moz byt... som za... jedine ze by ste chceli vodnu fajku ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

hrmill

heh no vodna fajka dobra vec  ;)
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

milanko

prave si uhlik rozpalujem... tabak zlty melon
(\__/)
(O.o )

hrmill

mishelka

no tak keďže pôjde aj DeeL, prípadne pár známych ľudí ešte a bude nefajčiar tak pôjdem :)
ako sa dá zmeniť hlasovanie? :emot-prettywink:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

pUf

osobne nefajcim ale nejak mi to neprekaza.. vadi len ze pridem domov a setko mi smrdi  :hammer:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kOsTi

Quote from: pUf on  21.01.2008, 21:44:44
a setko mi smrdi  :hammer:

tak to uz si nejak vyries moj zlaty :j_cheesy:

ale mne to tiez neprekaza :)

nighthunter

staci sa parkrat umyt a nebudes smrdiet

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kOsTi

ale tak neplaaaac no  :hug: