• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Forumovica #?

Started by altlavista, 18.01.2008, 03:23:17

« predchdzajce - alie »

Isiel by si na forumovicu, ktora by sa konal po skuskovom obdobi resp. prvy tyzden letneho semestra?

Ano, na 100%
12 (15%)
Asi hej, ked ma nezbali Scarlett Johansson/Robbie Williams
16 (20%)
Tak 50 na 50 - ked vsetko vyjde mozno dojdem
25 (31.3%)
Skor nie... asi budem mat lepsie na praci
11 (13.8%)
Nepridem... nemam vas rad
16 (20%)

Total Members Voted: 77

Ing. nemtom

nieco jak nemtom:D
brix will be shat

hrmill

nie aspon neviem co je zac ta Pusta  :j_cheesy: ___ mame spolu OS sa mi tak zda
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Ing. nemtom

to tazko, pusta je hutnicka
brix will be shat

kOsTi

on asi myslel mna :D

ja mam OS so 4 skupinou :)
:trestac:

hrmill

ale s kostim nie s Pustou

EDIT: kosti to uhadol  :emot-LMAO:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Ing. nemtom

brix will be shat

JCube

Pustu nikto nikdy nevidel...takze Pusta neexistuje!
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

hrmill

Pusta je len prelud co ??

JCube

Ing. nemtom

brix will be shat

kOsTi

to tu bolo len dosadene aby nebola HF sekcia prazdna...DeeL naprogramoval (kedze je aj jediny kto tvrdi ze ju videl)

nighthunter

lol ludia

kazdy pride v tricku so svojim avatarom :D
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

Quote from: kOsTi on  20.01.2008, 20:34:37
to tu bolo len dosadene aby nebola HF sekcia prazdna...DeeL naprogramoval (kedze je aj jediny kto tvrdi ze ju videl)
na EKF je naprogramovany  bot nighthunter
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

hrmill

heh no tak to by uz co bolo  :lookaround:

Pusta

Quote from: kOsTi on  20.01.2008, 20:34:37
ao
Quote from: hrmill on  20.01.2008, 20:30:34
nie aspon neviem co je zac ta Pusta  :j_cheesy: ___ mame spolu OS sa mi tak zda
aj ja som myslela ze o mne hovoris  :emot-LMAO:

hrmill

teba nepoznam a ze vraj si prelud ako tak vsetci pisu  bk

Pusta

neee oni tym len maskuju to ze ich to nesmierne stve ze sa im nikdy nepozdravim ked ich vidim  ap

kOsTi

ved ty pockaj... raz nebudes mat inu moznost... a ta chvila je blizsie nez si myslis  br

Pusta

hrmill

heh Pusta ja by som si na tvojom mieste daval bacha  :thumbsup:

Pusta

:ringsmiley: odteraz chodim po vonku uz len so satkou na hlave a velkymi slnecnymi okliarmi

kOsTi

a myslis ze kolko ludi takto chodi? Budes este lahsia obet  bp

Pusta

to bolo iba hyperbolizovanie situacie...tak ako by som vyhlasila ze budem chodit iba podzemnymi kanalmi do skoly alebo thak  bv

pUf

Quote from: JCube on  20.01.2008, 20:32:20
Pustu nikto nikdy nevidel...takze Pusta neexistuje!

sak vasu **** jsem taky nevidel a verim ze ju mate  br  

pre neznalych http://youtube.com/watch?v=eYPmC4zTTQE

ale Pusta je taka tajna ona vsetkych vidi ale nikto nevidi ju..  :h_shocked: fantomas  :nervous:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

JCube

Quote from: Pusta on  20.01.2008, 20:54:15
to bolo iba hyperbolizovanie situacie...tak ako by som vyhlasila ze budem chodit iba podzemnymi kanalmi do skoly alebo thak  bv
to by som nechcel sediet v jednej prednaskarni s tebou... :D