• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zhanam/Ponukam nieco...

Started by stricky, 17.03.2008, 01:36:09

« predchdzajce - alie »

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

hrmill

Quote from: kOsTi on  18.03.2008, 05:23:24
ne ne ticho... ja zhanam darcek holke k narodeninam... nejake veci uz mam ale to len malickosti... poradte nieco :(

RUZE ??  :thumbsup:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

to heeej len to je take blbe u mna... za 5h vo vlaku by zdochli :) (ale raz prezili 3h v buse aj ked len tak tak) musim vydumat ine
:trestac:

hrmill

Quote from: kOsTi on  18.03.2008, 05:44:22
to heeej len to je take blbe u mna... za 5h vo vlaku by zdochli :) (ale raz prezili 3h v buse aj ked len tak tak) musim vydumat ine

za tych 5 hod zdochnem aj ja zajtra vo vlaku  :ohmigod:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

DeeL

ja sa chcem opytat, ze kde Strickymu zmizly posty bo mal cez 4k uz co sa pamatam, nie?

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

tu som dpc, kde mam posty? shit.... kto mazal nech sa prizna.... To kOsTi: kup jej fotoalbum pre spolocne foto

mrkvy

akoze prazdny fotoalbum? :D to uz ked, tak by som ho aj naplnil spolocnymi fotkami, ale posledne 3,4 sloty nechaj volne a jej povedz nieco take ze tu bude fotka nasich deti a tu my ako sa hojdame v kresle a hladame svoje zuby... ;) :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

napr... aj tak sa da....

Havran

zhanam dajaky IM program do mobilu na ICQ+Msn minimalne, operacny system Symbian S40, viete dakto o dajakom dzivom ?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

kamelot

S40 a symbian je rozdiel (ten je S60 platforma), pre symbian doporucujem Smaper

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

kOsTi

ludia... zhanam cracknutu Java aplikaciu na mobil: MHDKE ... nemate niekto? :)

Havran

ono sa to poz zapnuti pripaja na internet abo ne ?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

kOsTi

nie... ma to databazu... zadas spoj... vyberies smer... nastupnu zastavku a tam mas cely poriadok + regnuta verzia ukatuje za kolko min ide dalsi spoj atd...

kamelot

ked sa nemylim staci zadat hocico ako key :D aspon na nejakej starsej verzii ktoru som skusal davnejsie to tak fungovalo :)

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

kOsTi

tak to bola asi cracknuta... na normalnej to nejde

kamelot

kOsTi

ok super to ide... nahodil som tam cestovne poriadky z najnovsej verzie a facha to :) dik

hrmill

kamelot

kOsTi

hrmill

neviete niekto zohnat KEY na RADMIN SERVER 3.1 alebo tento program bez licencie, sa mi to nechce kazdy mesiac preinstalovavat  bu PLS

stricky

potrebujem poradit ohladne vyberu wifi routeru s AP, net cez sietovy kabel, moznost nastavit MAC adresu, vhodne do bytu.... d

kOsTi

hrmill

sak toho je na trhu mnozstvo si uz len vyber podla ceny a znacky ktorej veris