• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zhanam/Ponukam nieco...

Started by stricky, 17.03.2008, 01:36:09

« predchdzajce - alie »

stricky

to len aby sme nemuseli robit vzdy novy topic tak som to zjednodusil trosku...

btw: zhanam vanilkove struky... kde sa to da v KE dostat? napr v Optime ci to maju... alebo kde to maju naisto, nech setrim cas, d

mrkvy

v ZA v hypertescu pri biopotravinach... :P
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

nighthunter

dobry napad stricky

a neveem kde v KE to zozenies
utfg :)
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

:trestac:

stricky

kamelot

ked je v tescu v ZA tak bude asi aj v KE :D

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

puq

a to ti je naco?:D tie struky?? nejaka najnovsia droga? :P

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

nighthunter

zhanam spamera
potrebujem zaspamovat 1. rocnik

jednotlivci laebo skupinky hlaste sa

pozn. prax v obore vitana

radix

stricky

to aby som ta hunter zacal mazat v onicom

nighthunter

stricky

som to zle napisal... teraz reaguj

hrmill

neviete mi poradit nejaky program ktory dokaze zapnut PC na dialku ??
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

dlha palica... popripade dobre mierena strela zo vzduchovky :)

hrmill

myslel som tak ze ja budem doma na zapade a PC je v KE
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

nighthunter

reakcia:

najprv mak napisane "to aby som SA hunter zacal mazat v onicom"

nighthunter

Quote from: hrmill on  18.03.2008, 03:33:52
indicky imigrant - lacne a nenarocne

hrmill

Quote from: nighthunter on  18.03.2008, 03:35:11
Quote from: hrmill on  18.03.2008, 03:33:52
indicky imigrant - lacne a nenarocne

:baaa: sak aj on potrebuje zrat a srat a nechcem aby si osral celu izbu  :whacko:

nighthunter

hrmill

ako tak kukam tak tento TOPIC co zalozil stricky je akurat tak na dve veci tak ako aj stricky :puf:

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

kOsTi

ne ne ticho... ja zhanam darcek holke k narodeninam... nejake veci uz mam ale to len malickosti... poradte nieco :(