• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zhanam/Ponukam nieco...

Started by stricky, 17.03.2008, 01:36:09

« predchdzajce - alie »

zeratul

ked nemas cash, nemozes si vyberat  :D
imidz je na nic :) pouzivaj WIN :D

puq

on ma lowky :D on to robi pre radost ;) :D

ApokalypS

nj, spaja prijemne s uzitocnym
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cheMicka

pisem sem,lebo neviem v ktorom inom topicu fakulty by som sa mala pytat :D  takzee zhanam skripta:  PRAKTICKE CVICENIA Z LEKARSKEJ BIOFYZIKY

ApokalypS

pochybujem, ze tu ti to niekto najde a odpise, ze take cosi ma..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cheMicka

nemusi MAT ale vediet zohnat

Dragoon17

v skolskej kniznici to nemaju??? zajtra tam idem  :guitar:

cheMicka

pochybujem. ja by som to potrebovala skor kupit ako pozicat :D

stricky

Quote from: cheMicka on  22.02.2009, 19:14:17
pisem sem,lebo neviem v ktorom inom topicu fakulty by som sa mala pytat :D  takzee zhanam skripta:  PRAKTICKE CVICENIA Z LEKARSKEJ BIOFYZIKY

mozno by som vedel... vraj to je prvacky predmet... a mam tam par ludi

cheMicka

no ti prvaci su zjavne moji spoluziaci :D a pochybujem ze oni mi skripta predaju, kedze ich treba aj im :D  uz aj tak som si ich zriesila..

plexisklo

[!]

Kamos zhana dvojizbovy byt na prenajom,ak by ste o niecom vedeli tak pls piste sem,alebo pm alebo hociako :) Optimalna je asi Terasa.Thx  :-*

[/!]
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

stricky

ponukam 10 kartonov 0.5l redbullov - 1 karton = 12 plechoviek po 3€ - distribucia Rusko

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

cheMicka

zhanam stare ceske ciernobiele filmy. neviete kde by sa dalo take daco zohnat? na prime vacsinou chodia v nedelu

stricky

cheMicka

Smokie

ale on chce vediet ci na DVD, CD, VHS, filmovy kotuc, kamenne dosky,... ;)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

cheMicka

cheMicka

potrebujem referat o oku , nejaky na vyssej urovni odbornosti aku su bezne referaty na zakladnu skolu co najdem na referaty.sk :D tak sa chcem opytat, ci niekto nema nejake znamosti na zdravotnych skolach na medicine a tak..dik :)

alebo nejake poznamky alebo nieco zo skoly :D

Ing. nemtom

ja poznam z mediciny niekoho ale nekomunikujeme :D
brix will be shat

Havran

a za ten referat aj dajaka odmena bude ??
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

wirer

mama mi robí na očnom operačnú sestru, v PO, ale neviem, či by bola schná nejaký referát napísať  :emot-LMAO:

stricky

Quote from: cheMicka on  27.05.2009, 23:57:29
potrebujem referat o oku , nejaky na vyssej urovni odbornosti aku su bezne referaty na zakladnu skolu co najdem na referaty.sk :D tak sa chcem opytat, ci niekto nema nejake znamosti na zdravotnych skolach na medicine a tak..dik :)

alebo nejake poznamky alebo nieco zo skoly :D

aky rozsah asi?

kOsTi

:trestac: