• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zarabat na internete

Started by freyr, 03.03.2008, 14:34:06

« predchdzajce - alie »

freyr

Kolko denne stravite pri internete?... urcite dost vela casu. A nechceli by ste si zarobit pri tom nejake peniaze za klikanie na reklamy? Staci tak 10 minut denne a mate zarobok. Zo zaciatku to ide pomaly, ale ked zozeniete viac ludi (referalls), ktory sa registruju, ziskate 100% za ich klikanie.

Navod:
1.krok: zaregistrovat sa na www.alertpay.com - je to bezplatne

2.krok: zaregistrovat sa na stranky, ktore platia za klikanie, ja mam najlepsie skusenosti s tymito dvomi:

http://google.com - priblizne dvanast reklam denne. Pri registracii v casti "AlertPay E-mail Address For Payments", dajte ten isty mail ako mate na AlertPay

http://google.com - rovnake ako na bux.to

- v casti referalls nechaj ten nick co tam je,please.

3.krok: po registracii a prihlaseni, kliknete na "surf ads", kliknete na link, pockate kym vam v lavom hornom rohu odpocita 30 sekund a mate zarobok. nezatvarajte okno s reklamou skor ako vam tam ukaze "DONE"
Potom si len prevediete peniaze AlertPay a hotovo

Maly trik:
Pre stranku bux.to existuje taky maly program, ktory za vas bude klikat. Vola sa Bux.t- Auto.Clicker.rar (dajte do googlu a stiahnite  :j_grin: ). Antivirak vam bude hlasit, ze je to verzia trojskeho kona, ale je to OK (ak nie zmente antivirak na lepsi).

Vobec nie tazke. :j_cool:

Mao

Quote from: freyr on  03.03.2008, 14:34:06
Maly trik:
Pre stranku bux.to existuje taky maly program, ktory za vas bude klikat. Vola sa Bux.t- Auto.Clicker.rar (dajte do googlu a stiahnite  :j_grin: ). Antivirak vam bude hlasit, ze je to verzia trojskeho kona, ale je to OK (ak nie zmente antivirak na lepsi).

Nemyslim, ze niekto robi bota len tak, aby niekomu pomohol. Vacsinou ma aj postranne umysly, ako je zbieranie hesiel a pod.  :) Cize to, ze ti antivir hlasi, ze je to trojsky kon, zas na taku lahku vahu neber  ;)

nighthunter

+ tie autoboty nefunguju (resp fungulu ale rusia za to ucty)

++ su to vsetko blbosti a kazdy normalny clovek si zarobi lepsie a v ovela kratsom case inak ako tymto

+++ je tu tusim zakazane davat reklamy a za vrcholnu drzost povazujem dat si tam svoj link
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

DeeL

to ja som pred paru rokmi presiel takymi vecami a uz ma to nezlaka :P

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mrkvy

hehe to bude asi vyvoj indormaticky... :D si musime kazdy prejst stadiami Online textoviek, klikaciek, a podobnych bludov, aby sme sa nasli... :D :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Johny Bravo

reflink edited.. toto nie je forum pre spam + tieto programy: 1. nefunguju alebo 2. platia 0.05$ za 10 hodin surfovanie, tj. chodte radsej brigadovat do kauflandu..

Johny Bravo

no aspon som vyskusal ako funguje ban

nighthunter

ako ?

:)

mozem opprosit pravo banovat ?
alebo rovno povedz kolko treba zaplatit + ake auto

Havran

ban moze len admin hadzat sa mi zda, bo ti nemas pristup do admin panelu ovladacieho
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

nighthunter

Quote from: Havran on  04.03.2008, 05:09:49
ban moze len admin hadzat sa mi zda, bo ti nemas pristup do admin panelu ovladacieho
http://www.tu-ke.com/forum/index.php?topic=1721.msg75790#msg75790

btw ako quotujem inu cast ineho prispevku ?

DeeL

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

lol jak editoval linky :D robis reklamu? :D
brix will be shat

nighthunter

Quote from: DeeL on  04.03.2008, 05:26:10
Quote from: nighthunter on  04.03.2008, 05:20:23
WTF?
tak ze napr ,o TOHTO prospevku chcem napisat CAST ineho prispevku

ak by som chcel cely, dam na nho link ako to robim stale
ale ak nechcem ceyl len cast, sa to neda

Ing. nemtom

brix will be shat

nighthunter

nepochopil si ma

teraz to neviem vysvetlit a ni sa mi nechce :d

idem radsej kecat s nadejnou cajou

Ing. nemtom

:) ta tomu ver ze som potom nepochopil, toto asi nikto nepochopil :D
brix will be shat

nighthunter

ok pomaly

hunter napise AAAAAAABBBBBBB AAAAAAAAA BBBBBBBBBAAAAAAAA (http://hunterov.post.sk)

na to nemtom zareaguje nejakym postom ze co pisal hunter v 1. casti svojho postu:

ja odpovedam pomocou quote
quotnem cely link hunterov.post.sk (viem ze je sice ina syntax ale to tvrdim len ako priklad)

ale ja NECHCEM quotnut  url svojho postu, chcem tam vidiet post vnoreny a z neho vybrat tu vec co mi treba

DeeL

Quote from: nighthunter on  04.03.2008, 06:26:40
WTF?

no tha sak si ho najdes a das Quote... ne? takto ti stale hodi citaciu tam kde sa ti aktualne nachadza kurzor a mozes tak citovat aj viac postov naraz... ked pouzivas Quick Reply tak mozes pri postoch stlacat Quote a aj ked normalne Post Reply tak dole mas predchadzajuce posty a pri nich tie quote... no a pripadne ak by si chcel daco este aj ine, tak stale mozes data niekde Quote a potom si ten text nakopcit do inej casti fora...
teda mozno si toto myslel

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

nighthunter

jj myslel som to ale z tvojho popisu nechapem ako sa to robi :D

idem skusat

nighthunter

Quote from: DeeL on  04.03.2008, 06:56:36
Quote from: nighthunter on  04.03.2008, 06:26:40
WTF?

no tha sak si ho najdes a das Quote... ne? takto ti stale hodi citaciu tam kde sa ti aktualne nachadza kurzor a mozes tak citovat aj viac postov naraz... ked pouzivas Quick Reply tak mozes pri postoch stlacat Quote a aj ked normalne Post Reply tak dole mas predchadzajuce posty a pri nich tie quote... no a pripadne ak by si chcel daco este aj ine, tak stale mozes data niekde Quote a potom si ten text nakopcit do inej casti fora...
teda mozno si toto myslel
Quote from: nighthunter on  04.03.2008, 06:42:30
ok pomaly

hunter napise AAAAAAABBBBBBB AAAAAAAAA BBBBBBBBBAAAAAAAA (http://hunterov.post.sk)

na to nemtom zareaguje nejakym postom ze co pisal hunter v 1. casti svojho postu:

ja odpovedam pomocou quote
quotnem cely link hunterov.post.sk (viem ze je sice ina syntax ale to tvrdim len ako priklad)

ale ja NECHCEM quotnut  url svojho postu, chcem tam vidiet post vnoreny a z neho vybrat tu vec co mi treba

Quote from: nemtom on  04.03.2008, 06:28:26
vymaz co tam nechces

TY KOKSO !

ono to ide

DeeL ty si KING!!! (a ja puk, co taku trivialnu vec nevie)

kOsTi

ja ani nechapem o co islo ??? a to si ako robil doteraz? lol...
:trestac:

Pusta

Quote from: nighthunter on  04.03.2008, 07:11:44
TY KOKSO !
ono to ide
DeeL ty si KING!!! (a ja puk, co taku trivialnu vec nevie)
Quote from: nighthunter on  04.03.2008, 06:29:57
nepochopil si ma

teraz to neviem vysvetlit a ni sa mi nechce :d

idem radsej kecat s nadejnou cajou

si myslel TOTO?  ze nevies?  :h_cheesy:

nighthunter

jj toto

ako spravit "vnoreny" quote

ale uz mi to zacina ist :)

len nikomu nehovorte ze modelator neviem quotovat :D