• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

zacalo sa to LCD monitorom a skoncili sme pri papuckach (zatial)

Started by nighthunter, 03.07.2007, 03:26:07

« predchdzajce - alie »

mrkvy

No vsaq som sa aj cudoval, ze na co sa to pripaja na USB, ked to len drzi klavesnicu...  :laugh: Ale aspon ze to teplo robi... :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

kOsTi

a co je najlepsie... ked zacne mudrovat ze potrebuje nove saty alebo topanky tak ju vytiahnes z USB... :)
:trestac:

mrkvy

:D :D :D Jej stianes update, popripade dajaky shoes-pack... :D :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

kOsTi

mrkvy

Tak toto chcem!!! Kde si to zohnal?? Supni sem link... ;)
(\__/)
(O.o )

kOsTi

mrkvy

Eh, este keby sa tam aj objednat dalo... ;)
(\__/)
(O.o )

kOsTi

milanko

Pusticka :) nejako skoro mas vianoce...nemyslis? a podla mna je trosku maly... sa nezmesti vela darcekov pod neho
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mrkvy

Mno, ale ked ho das na stol, popripade zavesis niekam... ;)
(\__/)
(O.o )

milanko

no jasne.. ved sa nejako vynajdeme .. popripade si pockas santu a rovno preberies darceky :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mrkvy

No yo, aj za susedov, rodinu a priatelov.. ;)
(\__/)
(O.o )

DeeL

no chlapci a dievcata, ale tak aj toto je brutal ... mys co zahrieva... vsetky problemy vyriesene ;)
http://www.usbgeek.com/prod_detail.php?prod_id=0588

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

Quote from: DeeL on  12.09.2007, 11:40:47
no chlapci a dievcata, ale tak aj toto je brutal ... mys co zahrieva... vsetky problemy vyriesene ;)
http://www.usbgeek.com/prod_detail.php?prod_id=0588

no vyborne.... takze od pusticky pod jej stromcek si budem prosit tuto mysku a papucky na USB.... merry christmas... :D  :ohmigod:

mishelka

no tha ja len čumím čo za USB haluze ste tu vyhrabali :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

milanko

takze je vlastne kompletne vyrieseny problem studenych ruk na myske :) krasa... opat mozem kludne spavat :D
(\__/)
(O.o )

Pusta

deti ja uz mam normalne problem uhadnut ze v ktorom topiku sme riesili studene paprcky ..lebo to vobec nekoresponduje s nazvom topiku  :emot-LMAO: navrhujem dodatocnu upravu nazvu topiku...nech sa prislusny autor prihlasi  :thumbsup:

mishelka

akože tento topic by sa mal volať: USB blbosti sveta (inbtw. ktory LCD monitor??) :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

stricky

dnes som tu bol v roznave v ochode s pc.... a sa pytam uja ze po kolko maju take papucky... a on ze  :j_shocked: ze kde som ja vobec nieco take videl... som mu tam dal link z tadeto... a hned si aj objednal... chuju ... LOL

nighthunter

spoluziak je tiez z roznavy
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

Quote from: Pusta on  12.09.2007, 16:39:08
deti ja uz mam normalne problem uhadnut ze v ktorom topiku sme riesili studene paprcky ..lebo to vobec nekoresponduje s nazvom topiku  :emot-LMAO: navrhujem dodatocnu upravu nazvu topiku...nech sa prislusny autor prihlasi  :thumbsup:
na tvoje zelanie som to upravil
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Pusta

dakujem nighthunterovi  :thumbsup:
a stricky...moja mama je tiez vedla z tyx rukavic a papuciek  :emot-LMAO:

milanko

heh.. no tak to byl mal mat potom kazdy topic dynamicky nazov :D aby sa stihlo sledovat ze o com sa kde pise
(\__/)
(O.o )

stricky

by si to mohol niekto objednat kto je z intraku... by som si to prisiel checknut... a asi by som nebol sam... :hug: