• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

zacalo sa to LCD monitorom a skoncili sme pri papuckach (zatial)

Started by nighthunter, 03.07.2007, 03:26:07

« predchdzajce - alie »

milanko

no moj radiator je studeny ako snehuliak.. ziadna znamka tepla... ani len malicky naznak :(
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mishelka

môj radiatorik hreje od gamatky takže vďaka môjmu ocinovi alias MCGyverovmu klonu mi je teplúčko :hug:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

mrkvy

Zaujimave je, ze vzdy ked sedim za compom, tak mam pravu ruku (tu ktoru mam na myske) studensiu, ako tu lavu... :) Zdiela niekto so mnou tento problem?? :P
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Pusta

ano ano robila som taky vyskum a je to proste tak...ale neviempreco... :emot-rolleyes:

mrkvy

Sestra to hned poriesila.. Zobrala rukavicu a odstrihla polku prstov.. :) Len neznam kde ju skryla... :(
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

Pusta

thak ale konce prstv ti aj thak budu odmrzat  :lookaround:

mrkvy

no yo, ale aspon nieco.. ;) Ja to riesim mikinou.. :) (a ked nepomaha, tak aj dvomi... ;) )
(\__/)
(O.o )

milanko

no ja to riesim tak zi si varim cajicky a pijem ich pravou rukou .. hrncek mi prijemne stale rozmrazi ruku
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Pusta

a co tak riesit to tym ze nebudete vysedavat za Compom ale nad knihami?  :emot-dance:

milanko

hm.. tak mi budu mrznut ruky pri knihe... velmi sa to neporiesilo...sice ale si vyriesila ten problem s myskou... mas pravdu :D
(\__/)
(O.o )

mishelka

seďte pri peciku a bude :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

stricky

aaale ta paaani informatici a ekonom :D to tak vyhrievanu mysku porobit??? to nejaky problem ci co????   :ohmigod:

Pusta

na hutnikov sa zas zabudlo  :sneaky2:

mrkvy

Quote from: Pusta on  07.09.2007, 20:52:12
na hutnikov sa zas zabudlo  :sneaky2:
Ne, to len stricky taky zabudlivy.. Ja na Teba myslim den aj noc (resp, ked som na fore.. ;) )...
(\__/)
(O.o )

Pusta

no uz som sa zlakla :j_shocked:....ved caja by ta zbila za take reci  :emot-shakehead:

mrkvy

Caja nechodi na forum.. ;) Teda kym jej stricky neda link.. :huh2: A kym je to v tejto platonickej rovine, tak si myslim, ze tach par minut denne mozem mysliet aj na Teba... ;)
(\__/)
(O.o )

Pusta

stricky

prepac pusticka.... to ta zima...a hlad... :hug:

DeeL

jooo ludia mam pocit, ze potrebujete rukavice ohrievane a napajane cez USB ;) ... pripadne aj take papucky ;) ... vsetko sa da najst a kupit... ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

Quote from: DeeL on  07.09.2007, 22:55:42
jooo ludia mam pocit, ze potrebujete rukavice ohrievane a napajane cez USB ;) ... pripadne aj take papucky ;) ... vsetko sa da najst a kupit... ;)

mozno v USA.... :bananawrite:

DeeL

akoze mam pocit, ze som to aj na slovensku niekde vydel ze predavali ale inac nieco take som myslel:
http://www.usbgeek.com/prod_detail.php?prod_id=0356
alebo zenska verzia:
http://www.usbgeek.com/prod_detail.php?prod_id=0535
no alebo nieco uz aj na nohy:
http://www.usbgeek.com/prod_detail.php?prod_id=0502

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

zozen to na slovenku a hned si objednavam....
:hug:

milanko

no teraz by som si aj ja take nieco asi objednal...nohy a ruky mam riadne studene...a mozno aj nieco na nos :D lebo aj ten mi mrzne
(\__/)
(O.o )

Pusta

LOL DeeL no s tymto by si rozbil Jackpot keby si to zacal predavat na SVK  :emot-LMAO:

JCube

boe moj co uz toti ludia nevymyslia... :D nedostanem z toho reumu? :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"