• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

windows ci linux?

Started by altlavista, 25.09.2007, 03:18:15

« predchádzajúce - ïal¹ie »

altlavista

no ked som toto videl tak som sikal... davajte pozor na to co pise typek do konzoly :)

JCube

lol... :D tha este toto mi do vi chyba... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kamelot

ked sa tu tak vo velkom vyhrabavaju topicy tak pouzijem tento a nebudem zakladat dalsi :D
dnes som nahodil na jeden starsi book (celeron 1,5ghz, 256mb ram) ubuntu 6.06 lts lebo na novsich uz niesu drivre na danu wifi kartu... no ale zase tu neboli na grafiku (via/s3 unichrome) tak som stiahol dajake free z sourceforge, nainstaloval, ale po tom uz ani xwindow nestartoval :D tak v dementnom textovom mode som prestavil xorg.conf spat na vesa, no nepomohlo. skoro som odpiekol aj win2000 este pri instalacii lebo uzasny partition manager v ubuntu nechcel vytvorit particiu ext3, potom po instalacii este boli problemy s driverom na zvukovku ale tie sa este podarilo fixnut a potom prisla na rad ta grafika. a potom format particie s ubuntu  :j_cheesy: :j_cheesy: a vtedy clovek doceni billa a vistu :P (skoda ze ten book ma malu ram, inak by tam bola tiez) :emot-LMAO:

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

kane77

Quote from: kamelot on  01.02.2008, 06:20:34
ked sa tu tak vo velkom vyhrabavaju topicy tak pouzijem tento a nebudem zakladat dalsi :D
dnes som nahodil na jeden starsi book (celeron 1,5ghz, 256mb ram) ubuntu 6.06 lts lebo na novsich uz niesu drivre na danu wifi kartu... no ale zase tu neboli na grafiku (via/s3 unichrome) tak som stiahol dajake free z sourceforge, nainstaloval, ale po tom uz ani xwindow nestartoval :D tak v dementnom textovom mode som prestavil xorg.conf spat na vesa, no nepomohlo. skoro som odpiekol aj win2000 este pri instalacii lebo uzasny partition manager v ubuntu nechcel vytvorit particiu ext3, potom po instalacii este boli problemy s driverom na zvukovku ale tie sa este podarilo fixnut a potom prisla na rad ta grafika. a potom format particie s ubuntu  :j_cheesy: :j_cheesy: a vtedy clovek doceni billa a vistu :P (skoda ze ten book ma malu ram, inak by tam bola tiez) :emot-LMAO:
ad1 to chcem vidiet ako na 1.5 celeron s 256 ram nahodis vistu ;)
ad2 nebolo by zle nainstalovat novsiu verziu (6.06 je starucka), gparted v starsich verziach bol na <>
mne to na rovnakej grafickej karte slapalo bez ovladacov (ale nie som si moc isty ci to bol presne ten isty typ...mozem sa mylit..)..
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

kamelot

Quote from: kane77 on  01.02.2008, 07:01:28
ad1 to chcem vidiet ako na 1.5 celeron s 256 ram nahodis vistu ;)

nikto ju tam ani nehadze :) nie som az taky dement :j_cheesy:

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

kOsTi

mne nejde na ubuntu 7.10 riadne grafika (furt to hadze na 800x600 aj po nastaveni na ine) a ani k wifi sieti sa nevedelo pripojit... aah
:trestac:

JCube

mne je to jedno ja aj tak budem GNU user....a ked sa naseriem tak si nahodim gentoo a pojde mi vsetko tak ako ma... :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

no uz par veci ide... len s tou wifi je to divne... ale to teraz nemozem odladit bo tu wifi nemam :D

inac teraz pisem z neho...

kamelot

ja uz nepsiem z ubuntu, lebo som ho hned vcera sformatoval :j_cheesy:

kOsTi

no ja som rozbehaval zvuk asi sto rokov... ale uz ide :D