• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

who is zed a.k.a. ked vam prepne od ucenia:D

Started by Ing. nemtom, 19.01.2008, 01:33:18

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

brix will be shat

stricky

u mna nejde o to ze som ho nedopozeral, ja som ho ani nezacal pozerat ah:

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

DeeL

tha ja som ho davnejsie tiez po dlhej dobe pozrel... aaa tha ma zaujimave vecicky v sebe ale uz si nepamatam az tak vela zasa... no po pomocke, som vedel o co ide... aaa mne sa ho podarilo pozriet cely naraz, bo ja ked uz kukam tak cely film, abo sa ku kukanu ani nedostanem

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

milanko

pulp fiction.. krasny to film :) a ze ste taaak dlho na to nevedeli prist... tststs
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

kOsTi

ved kazdy vedel okrem jedneho :j_cheesy:
:trestac:

kane77

ja som to vedel hned.. som mal kedysi doma soundtrack a tam bola presne tato scena :)
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

stricky

nighthunter

shit ^2 ....

idem kuknut aspon novy stargejt

Leon

ja som nevidel ani začiatok  :j_grin:,... preto som nevedel  :j_wink:

JCube

ja som si to pozrel cele asi na siedmykrat...co ja viem...:)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

psicho

Inac aby sme priviedli veci na pravu mieru , tak som si skoro 80% isty ,ze Quentin Tarantino myslel prave na Nick Zedd krala underground-u , mam doma odneho par filmov, oplati sa kuknut velmi top :)
more @ http://en.wikipedia.org/wiki/Nick_Zedd  http://www.oublietterecords.com/nickzedd/indexframes.html or
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

stricky

nevie mi to niekto poslat na cd, resp. dvd?

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

ywetka

pulp fiction je moj the most favorite movie ever... videla som ho minimalne 30 raz (ale casto aj len tak na pozadi, ked som sa moc nesustredila), ale uplne ono to je pre mna asi len s ceskym dabingom (ale mozno len za to, ze som to takto videla prvykrat), ten cech, co robil scenar, ma moju hlboku uctu :D

- "Prasata žijou ve špíně, takový zvířata já nejim."
- "Slanina je dobrá a kotletky taky."
- "Hele, krysa z kanálu třeba chutná jako jahody, ale to se nedozvím, protože ji nikdy žrát nebudu."
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

stricky

mrkvy nemyslim ze by som nasiel torrent na PF s cech dub

kOsTi

nighthunter

stricky

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

kOsTi