• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Vysokoškoláci, seriously!

Started by Ing. nemtom, 30.11.2012, 22:10:16

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

brix will be shat

Agamemnon

All code is crap.

42

Havran

ale tak jazyk si aj napisem horsie jak je v skutocnosti a potom na pohovore zistia ze viem lepsie, jak naopak
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Agamemnon

veľa ľudí to robí opačne... napíše si viac ako v skutočnosti vie...
a špeciálne pri tom, aké majú skills - napr. že sú expert na xy programovacích jazykov :D
All code is crap.

42

lecter

Quote from: Agamemnon on  01.12.2012, 03:42:23
veľa ľudí to robí opačne... napíše si viac ako v skutočnosti vie...
a špeciálne pri tom, aké majú skills - napr. že sú expert na xy programovacích jazykov :D
Najlepsie, ked si to pisu druhaci :D

genie

odkedy znalost programovacieho jazyka suvisi s rocnikom, v ktorom sa student aktualne nachadza? :P
"Any fool can use a computer.  Many do."

Agamemnon

Quote from: lecter on  01.12.2012, 16:01:16
Najlepsie, ked si to pisu druhaci :D

ako genie píše... nesúvisí to s ročníkom...
a ani piataci nie sú experti na programovacie jazyky... majú ku tomu veľmi ďaleko...

ani ja by som si to nedovolil napísať a to už robím profesionálne programátora nejakú dobu... a teraz už aj architekta... ani tak by som si to nedovolil napísať, pretože by to nebola pravda...
All code is crap.

42

lecter

Jasne, ze nejde o rocnik.
Ale uprimne, druhak ma v priemere tak 20 rokov a ako ago vravis, ani ty si nepises expert, aj ked mas urcite roky odrobene. Lebo je jasne, ze na experta musis mat adekvatne skills. A pochybujem, ze ti ludia kodia hardcore veci od 13 :)
Je to podla mna len vtipne, ked si to pisu ludia, co na to nemaju adekvatne skills a hlavne ak maju tak 20, to je kazdemu jasne, ze na 99% to je blud :)

M4D4

Quote from: lecter on  01.12.2012, 18:24:44
Jasne, ze nejde o rocnik.
Ale uprimne, druhak ma v priemere tak 20 rokov a ako ago vravis, ani ty si nepises expert, aj ked mas urcite roky odrobene. Lebo je jasne, ze na experta musis mat adekvatne skills. A pochybujem, ze ti ludia kodia hardcore veci od 13 :)
Je to podla mna len vtipne, ked si to pisu ludia, co na to nemaju adekvatne skills a hlavne ak maju tak 20, to je kazdemu jasne, ze na 99% to je blud :)

pozor na reči, taký Mirek Biňas programuje od 8mich rokov, rešpekt mu!

lecter

Quote from: M4D4 on  03.12.2012, 03:53:55
takym naozaj respekt.

xxx3

hej, ale to on musel byt nejake extra decko, ved vtedy este ani pocitace nemali ludia :D

Tren

Quote from: xxx3 on  03.12.2012, 17:31:21
hej, ale to on musel byt nejake extra decko, ved vtedy este ani pocitace nemali ludia :D
programovat v tom case a zaroven nemat pocitac ako ho pozname dnes sa nevyulucuju  ;D boli aj ine veci este pred osobnym pc  :)

xxx3

tak to mi je jasne, ale k tym strojom co boli predtym sa podla mna bezny clovek len tak nedostal, musel mat niekoho v rodine kto s tym robil alebo nejakeho znameho kto ho s tym oboznamil, imho

Agamemnon

ide to aj na papieri...
niektore veci, napr. asm a pod., sa daju aj interpretovat na papieri...
All code is crap.

42

pawlo

Je mi jasné že nemal žiaden apple alebo HP. Keďže tie boli nedostupné a sakrametsky drahé.
Ale po nejakom roku 85, ak bol fanatik tak počítač už doma mohol mať - hoc aj československý - PMDčko, zx spectrum, didactic gama.
Programovať sa dalo naučiť napr. z rôznych časopisov - mám doma tri ročníky časopisu elektronika - od roku 87 - 89. Vychádzali v ňom kompletné seriály o programovaní všetkého možného.

edit: Počítače a my / Computers and us (cz) 1984

veteran

pinko

Vize Internetu 1986

toto je aj tak najlepsie ... ale z ineho dovodu  :D :D

Brand