• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

VYHRAJ NOTEBOOK

Started by StOwAwAy, 29.11.2006, 08:09:23

« predchdzajce - alie »

StOwAwAy

http://notebook.gustonetwork.com/index.php?mid=823328
ze vraj sa da vyhrat notebook na tej stranke, ked xces, pozri a skus =o)

maTo

to si mi mal poslac jak PM teraz znas kelo sutaziacich bude...sa mi znizili sance...  :ohmigod:

mrkvy

Si vsimni adresu.. Konkretne "?mid=823328" to je dalsia retazova hra.. On to sem naschval hodil aj s tym linkom, aby si sa zaregistroval pod neho a tym mu zvysil sancu na vyhru.. Vlastne o tom to cele je.. :) Ale preco sa neregnut a nepomoct mu... ;) Ale beztak pochybujem, ze niekto zo slovenska to vyhra..  :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

maTo

sak ja viem ja som sa neregoval a ked som aj chcel by som to bol zmazal nesom blby :D ale je to blud samozrejme taze skoda...

micRo

alebo si dajte 823322 a pomozete mne  :emot-dance:
I just know one thing, I won't give up!!

maTo

mrkvy

Tha ja len tak som sem chcel aj nejaky hodnotny prispevok hodit, naj nevyzeram jak Llama, ze len  :whacko: pisem.. peace...  :emot-dance:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

DeeL

inac to take "moznosti vyhrat" su na nete kopec ale skor za morom pre tamtych citizenov... ale tak ci tak to neni nic extra ... mail ktory tam date tak mate nasledne taky zaspamovany, ze je to riadna pecka...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mrkvy

jj, pozmnam... mam schranku na taketo ucely a mi tam chodi 13 mailov denne.. Bola haluz, ked som tam toto leto vobec nebol... "Mate 637 novych sprav" Reku ze dakto ma musi velmi lubit...  :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )

DeeL

to nic... ja som mal uz aj na gmail konte 100spamov za den... este ze to dobre filtruje :) a uchovava ich len mesiac tak tam bezne mam okolo tych 2000spamov :) sila daco

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Pusta

keby sa  dal naist ten clovek co spamy vymyslel nech ho aspon nakopem do zadku  :sneaky2:

mrkvy

Tha kazdy chceme dajako zarabat.. :) A by som nedbal brat peniazky za kazdy e-mail co poslem.. ;) Alebo este lepsie, za kazdy post co sem napisem.. hmmmm?? Siice, ja by som toho vela nezrobil, ale tha podaktori... :) Ak by sa nahodou ujal tento moj uzasny napad, potom sa ozvite mailom a ja poslem cislo konta...  :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )

Raleon

Quote from: mrkvy on  04.12.2006, 01:53:23
Tha kazdy chceme dajako zarabat.. :) A by som nedbal brat peniazky za kazdy e-mail co poslem.. ;) Alebo este lepsie, za kazdy post co sem napisem.. hmmmm?? Siice, ja by som toho vela nezrobil, ale tha podaktori... :) Ak by sa nahodou ujal tento moj uzasny napad, potom sa ozvite mailom a ja poslem cislo konta...  :emot-LMAO:

uz ujali : Bill Gates to inicioval, a aj europska unia chce spoplatnit email. (ci uz aj spoplatnil, ale este o tom priamo nevieme...)

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

mrkvy

Hmm, mno ta fajn.. Asi zase zacnem posielat listy.. Kereho  :ahaha: by to napadlo? Ale tha co uz.. Ale podla mna sa to aj tak neujme.. Budeme protestovat.. :) A vyberieme sa do ulic a zdemolujeme cele mesto.. ;) Naj je sranda...  :emot-dance:
(\__/)
(O.o )

maTo

ja som za ja som za  :03:

mrkvy

Zajtra po ZI???  Ale tha ked pajdzemo dvojo tha velo bordelu nenarobimo.. Musime dajake bubny zobrat naj nas je vidno...  :emot-LMAO:  :emot-LMAO:  :emot-LMAO:  :emot-LMAO:  :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )

maTo

ta ja siroky dos mne vidno :D

mrkvy

Tha Teba, ale ja ked dam bundu dolu jak keby som odisiel..  :emot-LMAO: Jak take standardne chrastitko pre deti.. Este se musim nad postielku obesit..  :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )

maTo

lol ze chrastitko  :lol9:  :thumbsup:

mrkvy

Vsaq a povedz, ze ni...  :p: Na mna musi clovek dva razy kuknuc aby ma raz obacil... Ale ked mam bundu, ta je to lahsie.. ;)
(\__/)
(O.o )

maTo

a keby si mal totu co teraz v povinnej vybave v motoroch :D

mrkvy

Ale tha kto by na mna v kuse svietil??  :emot-LMAO: Abo by si ma pomylili s dajakym robotnikom, co jazdi kuky vysypavat...  :emot-LMAO: To az ked dostudujem...  :emot-dance:
(\__/)
(O.o )

Pusta

Quote from: mrkvy on  06.12.2006, 00:54:57
... co jazdi kuky vysypavat... :emot-LMAO: To az ked dostudujem... :emot-dance:
sa nesmej  :sneaky2: podaktori z nas tu studuju odbor "spracobvanie a recyklacia odpadov" uz aj na to aby si robil smetiara musis mat vysoku skolu  :baaa:

mrkvy

Hups, sorac bratm.. :) Sa ospravedlnujem vsetkym... ;) Ale vsaq ma poznate a viete, ze som to tak nemyslel...  :emot-dance:
(\__/)
(O.o )

maTo

kurnik ta to uz ani smetiara nemozem robit?  :03: