• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

VTIPY A FLIPY

Started by Johny Bravo, 22.10.2005, 18:16:43

« predchdzajce - alie »

pUf

no to dost vyzera akokeby z neho to vystreklo.. taku fajnu farbu vybrali :D

som nevedel, ze aj macko som :D asi pojdem pozriet, ked uz to ide na moje narodeniny  bp
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

ywetka

Quote from: pUf on  26.04.2008, 22:36:22
no to dost vyzera akokeby z neho to vystreklo.. taku fajnu farbu vybrali :D

som nevedel, ze aj macko som :D asi pojdem pozriet, ked uz to ide na moje narodeniny  bp

no ja som bola tiez v tom, ze je to macko pu (bez f) a tu rozpravku poznam uz jak dlho ;)

no a nedivim sa, ze to vyzeralo s tym paintballom tak... ja som bola zahrat raz a dostala som par vydatnych striel, i do nemenovaneho u zien velmi bolestiveho miesta :D som tam mala peciatku dobre tri tyzdne... a rana do krku mi zasa roztrhla kozu, len nedavno mi zmizla taka mala jazva, co som po nej mala... odvtedy mam traumu a na paintball sa chodim len pozerat, ked ma niekto zavola... strazim rupsaky z bezpecnej vzdialenosti  ap
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

altlavista

altlavista

altlavista

pUf

ywetka: ale to treba aj chranice a nie hola tam pobehovat :D
ja som paintball este nehral, ale zahral by som.. len neni su momentalne prostriedky :D

Quote from: altlavista on  27.04.2008, 00:47:08
nacko puf? :D

omg wtf ??? no way!
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Havran

no ja som bola tiez v tom, ze je to macko pu (bez f) a tu rozpravku poznam uz jak dlho ;)

no ono existuje aj macko Pú
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

altlavista

altlavista

uff uz sa citim zle jak dajaky posthunter ale tak toto sa nedalo nepostnut... :D
niekto zrejme postupoval podla toho navodu co tu je
http://www.evilmilk.com/pictures/Stabby_The_Mouse.jpg

pUf

Quote from: altlavista on  27.04.2008, 01:17:41
uff uz sa citim zle jak dajaky posthunter ale tak toto sa nedalo nepostnut... :D

existuje modify :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

DeeL

dooobreeee :D ... teda ciste psycho - jak z nejakeho takeho filmu :D
http://www.break.com/index/kid_almost_falls_out_of_ride.html

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

mal adrenalinovy bonus, este ze ma take brucho :D

pUf

roooofl :D :D :D stop it! stop it! a tota zenska sa len rehotala :D :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

ywetka

toto:

http://youtube.com/watch?v=0zwgqfD-qPw

posudte pls, ci s tym mam problem len ja, co neviem posudit tento styl hudby, nakolko ho nepocuvam...  ap
lebo oni tvrdia, ze s tymto singlom a vraj najdrahsim klipom v historii SK popmusic sa na tuty presadia v zahranici (a na svojom blogu dokonca predkladaju dokazy :D:emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

kOsTi

jasne ze sa presadia v zahranici... Ukrajina uz caka :P :D
:trestac:

pUf

po prvej minute som to radsej vypol, aby som neprepadol tejto hudbe uz natrvalo :D ta uchvatny anglicky prizvuk, clovek by nerozoznal, ze to nie je native speaker :P nj ukrajina, bulharsko, macedonsko, albansko.. tam budu maduar lamat rekordy!
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

pUf

lol dobre si to trafila :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mishelka

Quote from: pUf on  26.04.2008, 22:10:00
toto je skor take zaujimave ako vtipne :D

http://www.youtube.com/watch?v=HuTc9-SMKX4  treti hokus pokus je nieco pre mishelu :D
no ta to čím preráža ten debil, ta jasne že keď nenapne ruku tak mu tak skočia prsty.. ta to ani nezlomil malíčkovou hranou ale skôr dlaňou.. a vraj čierny opasok... to biely mal a si uviazal čierny žeby mu s ksichtom ladilo! bu
ta to ja už som 4 čierne mohla mať s mojím prerážaním :emot-LMAO:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

kOsTi

kto vie ako by vyzeralo tvoje spomalene prerazanie :P
:trestac:

mishelka

Quote from: kOsTi on  27.04.2008, 20:55:01
ta takto určite nie :P

ywetka

Quote from: mishela on  27.04.2008, 20:57:43

fiiiiha... a inac, uz si svoje bojove umenie niekde na niekom aj realne pouzila? ja viem, ze je to dost o stave mysle a podobne, ale len ci si sa nahodou nedostala niekedy do takej situacie :)
ja som stale chcela chodit na nejake bojove umenie, ale mamka ma nechcela zapisat, ze to nie je pre dievcatka a teraz som uz asi stara na to zacinat s tym  :-\ ak: .
a pritom mne by sa to uz urcite aj hodilo... preto som si v takych situaciach musela vystacit chtiac nechtiac s klasickym poulicnym bojom (ak sa to bojom da vobec nazyvat :D).  :P

pUf

podla mna by ti prsty uplne tak isto pokrutilo :P

Quote from: ywetka on  27.04.2008, 21:02:50
a pritom mne by sa to uz urcite aj hodilo... preto som si v takych situaciach musela vystacit chtiac nechtiac s klasickym poulicnym bojom (ak sa to bojom da vobec nazyvat :D).  :P

si sa pobila niekde? :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mishelka

fiiiiha... a inac, uz si svoje bojove umenie niekde na niekom aj realne pouzila? ja viem, ze je to dost o stave mysle a podobne, ale len ci si sa nahodou nedostala niekedy do takej situacie :)
ja som stale chcela chodit na nejake bojove umenie, ale mamka ma nechcela zapisat, ze to nie je pre dievcatka a teraz som uz asi stara na to zacinat s tym  :-\ ak: .
no môžem s potešením povedať že doteraz to nutné nebolo, jedná situácia sa mi stala, na námestí osloboditeľov, keď ma ten istý cigán chcel po druhý krát okradnúť tak som sa otočila a jak som ho zbadala, jak sa tváril, že :c_angel: už len svätožiara mu chýbala, vošla do mňa zlosť, tak som mu jednu uvalila do brady.. Ale slabú, zuby mu ostali všetky :D Ale asi sa zľakol, tak odletel na dva metre :emot-LMAO:
No a moju trénerku prepadli dvaja cigoši, jeden ostal z vyrazeným dychom ležať a druhý dostal jednu do zubov.. Ona potom utiekla, lebo sa ponáhľala do školy, to bolo ešte na strednej...
V každom prípade je to lepšie ako vôbec nič, človek už má aspoň tak trochu "vychované" reflexy.. :emot-prettywink:
Ale musím povedať, že je to riadny adrenalín niektoré situácie, prinútiť sa byť v kľude, nič nespraviť až kým to nebude nutné, hlavne keď je človek v potencionálnom nebezpečí (napríklad pri večernej ceste domov popri Jazvečej ulici v Ťahanovciach, plnej cigánov) a podobne..

UPDATE: a keď chceš, kľudne môžeš aj teraz začať chodiť, oni berú aj starších. Moja trénerka síce ani nie, ona má len detičky, ale ujo Slávik by ťa v pohode zobral, veď nám tam už chodili aj 50 roční.. Ja už necvičím lebo je problém s kolennými kĺbami, som to preháňala trošičku.. :emot-prettywink:

ywetka

Quote from: pUf on  27.04.2008, 21:07:38
si sa pobila niekde? :D

jaj, viackrat... paru razy pri koloseu, tube, raz v highroade, no a naposledy pri cucabambe...  ah: ale na moju obranu poviem, ze ani raz som to nezacala ja, ale furt niekto iny, take pseudo huste caje, co potrebovali machrovat pred sracmi, tak do mna z nicoho nic skocili... tak sa predsa nenecham, stacilo, ze sa mi prudko zdvihla hladina adrenalinu  :angel: ale pochvalim sa.. vzdy som vysla vitazne  :thumbsup: najlepsie na tom bolo, ze dookola stali ti ich sraci a vzdy ostali taki vyhaluzeni, ze ani prstom nepohli, ze by jej pomohli, nikto sa ma z nich ani nedotkol :) uz asi pominula ta doba, kedy bol muz ochrancom zeny  :emot-shakehead:

plexisklo

ja som stale chcela chodit na nejake bojove umenie, ale mamka ma nechcela zapisat, ze to nie je pre dievcatka a teraz som uz asi stara na to zacinat s tym  :-\ ak:
nikdy nieje neskoro :D uz vobec nie ak to chces robit len rekreacne a pre fyzicku,u nas v klube trenuju vekove kategorie od cca 14 do cca 50 (+-)
btw vcera som mal zapas,tak ked si ho pozriem a uznam ze to nieje prilis velka hamba mozem sem hodit video :462:
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn