• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

VTIPY A FLIPY

Started by Johny Bravo, 22.10.2005, 18:16:43

« predchdzajce - alie »

milanko

:D ani nechcem vediet ako si to vyhrabal... by ma zaujimalo co si si dal hladat v googli ze ti toto vyhodilo :D fuj ty jeden
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

kOsTi

mna by zaujimalo z coho to vyrabaju :D
:trestac:

Pusta

ax by si sa cudoval....ked spravne skonbinuju par prirodnyx latok par syntetickyx thak ti vseliaka "vona" z toho vznikne  :emot-shakehead:

mrkvy

Quote from: milanko on  13.09.2007, 05:36:28
:D ani nechcem vediet ako si to vyhrabal... by ma zaujimalo co si si dal hladat v googli ze ti toto vyhodilo :D fuj ty jeden
Mi neuveris, ale poslal mi to kamarat.. :laugh: :laugh: :laugh:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

milanko

neverim :D slabo si to zahral do autu :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mrkvy

Tha ale ono je to naozaj tak... :) Bohuzial ziadne googlenie ani nic podobne sa nedialo.. Len som zapol ICQ a uz to tam bolo... :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

kOsTi

mozno je len jednoducho schizofrenik...

mrkvy

nie, nesuhlasime.. :D
(\__/)
(O.o )

stricky

ja som skor zvedavy.... ze ktoru muslicku si zobrali ako vzor vone ??? :kissmyass:

mrkvy

Asi tuto hru poznate, ale beztak je to pecka.. :D http://www.youtube.com/watch?v=0jgmwm-98BE

EDIT: Aj toto je lol.. :D http://www.youtube.com/watch?v=LaXLcwGiIsg
(\__/)
(O.o )

milanko

:D ako si vytrel z tych schodov :D :D :D este vegetak pozeral doboku na divakov :D sa mu to vypomstilo :D
(\__/)
(O.o )

kOsTi

Říká jeden kamarád druhému:
Včera večer jsme s mojí ženou vedli trošku hlubší rozhovor o různých životních situacích.
Přišla řeč i na eutanázii. K tomuto sensibilnímu tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal:
"Nechci, abys mě nechala žít v takovém stavu, kde bych byl zavislý na přístrojích a živen tekutou stravou z nějaké flašky. Kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny, které mě udržují naživu..."
Ona vstala, vypnula počítač a vylila moje pivo do záchodu...!!!

stricky

to bol urcite FEIkar

kOsTi

stricky

kde to akoze zacina? ciel som nasiel ale zaciatok nie

kOsTi

stricky

.... asi hej..... teraz ked na to tak pozeram

mrkvy

:D on sa nepyta, on to oznamuje... ;) (myslim.. :P )
(\__/)
(O.o )

milanko

jj :D on sa tiez tusim nepyta
(\__/)
(O.o )

kOsTi

lol... este ze my sa chapeme :)

milanko

heh... no takto to vyzera ked ide policia natankovat :D :police:
(\__/)
(O.o )

milanko

no dalsi ftipek zo zivota :D

prave pozeram BBC.. a bola rec o fast foodoch v USA.. ze ich je tam kopec... na kazdom kroku..tusim vraveli o LA...a nejaky typek... nejaky manazer fast foodu to takto obhajoval.. ze ludia v amerike vacsinou potrebuju tolko kalorii kolko obsahuje McDonald... pretoze tazka praca dokaze spalit vela kalorii a tie si doplnia najlepsie vo fastfoode :D no krasa.. a este ako sa pri tom dolezito tvaril :D
(\__/)
(O.o )

stricky

sak pozri baywatch kolko krasnych vymakanych ludi tam je... :bannana_guitar:

mrkvy

Ono keby som predaval raselinu, aj  ja by som tvrdil, ze to je super na travenie a pokozku.. :D
(\__/)
(O.o )

stricky

skus to predavat cez eBay.... zozenieme nejakeho zverolekara nech hodi pod to svoje meno... a amici kupuju jak divi...