• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

VTIPY A FLIPY

Started by Johny Bravo, 22.10.2005, 18:16:43

« predchádzajúce - ïal¹ie »

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Pusta

a stupid question  :ahaha: : "What is a GNU?"

kOsTi

Quote from: Pusta on  11.09.2007, 01:39:08
a stupid question  :ahaha: : "What is a GNU?"

This of course:

:ohmigod:
:trestac:

Pusta

I don´t believe you  :huh2:
Oh see what I´ve found ...  :h_cheesy:

JCube

GNU = gnu's not unix

vacsina linuxovych systemov nie su cisto linux ale jadro tvori linux a programy su sucastou gnu projektu vydavane pod GNU GPL licenciou...

viac na wiki

Pusta

JCube

tvaris sa ako mimozemstan z toho :P

Pusta

ano lebo som to uplne nepochopila  :emot-LMAO: vela skratiek a cudzich slov na mna  :lookaround:

mishelka

no ja som ti tež nepochopila a to už ani blondýna nesom :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

milanko

a neni to ani vtipne... radsej nieco ftipne postnite ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Pusta

a ja uz chapem lebo mi JCube osobne vysvetlil

milanko

no ty mas vyhodu potom :( sa nehram ... komu to vysvetlis osobne ty ?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Pusta

ja mozem akurat thak osobne preposlat postu v ktorej mi to JCube vysvetlil  :emot-LMAO:

JCube

Quote from: Pusta on  11.09.2007, 20:28:07
ja mozem akurat thak osobne preposlat postu v ktorej mi to JCube vysvetlil  :emot-LMAO:

este to tak... :D to je trestny cin... :D

stricky

pokial sa sem este pisu vtipy tak sem jeden postnem, tuto nemam prehlad tak ak bol tak sry... :

Typek priekopnik v masturbacii co uz vyskusal uplne vsetky veci a techniky sa prechadza popri meste.... Nadabi na stare mastale... vojde dnu... a zrazu .. najde odsavac mlieka na vemena... tak si to nasadi ... zapne... 1min,2min,3min... obrovsky orgazmus.. Ked je na case to uz skoncit zacne hladat gombik na vypnutie masiny. Hlada hlada... zrazu rukou zotrie prach zo skrinky vedla..... a tam napis: "Vypina automaticky po 5 litroch"....

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

tzv. hypermasturbant

kOsTi

mrkvy

:emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: No, uz mozem zomriet..  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

milanko

(\__/)
(O.o )

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

mrkvy

Tha ked uz sme pri tych roznych vonach a tak... ;)
toto je parada... :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

Pusta

mrkvy

(\__/)
(O.o )

Pusta